Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ ΔΤ 367, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-11-2012: Τα έκανε μπάχαλο ο Σταϊκούρας με τις τράπεζες


ΙΝΚΑ ΔΤ 36ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-11-2012

Τα έκανε μπάχαλο ο Σταϊκούρας με τις τράπεζες

Το ΙΝΚΑ νοιώθει περίεργα όταν η δημοσιογραφία κόβει τις φλέβες τις υπέρ των τραπεζών και των μεγαλοδιευθυντών τουςυπέρ των δυνατών δηλαδή.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΠΟΙΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Έτσι και τώρα, η σχετική καταχώρηση πως οι τράπεζες θα βουλιάξουν επειδή ο Σταϊκούρας ζήτησε στις κρατικές να περικοπούν οι μισθοί 80 και 70.000 κλπ, πρακτική που θα παρασύρει και τις ιδιωτικές βέβαια, κατακεραυνώνοντάς τον ως ανεπαρκή και ανεπάγγελτο αναπτύσσοντας, λες και έχουν κάμει θητεία αυτοί οι δημοσιογράφοι μέσα σε τράπεζα, όχι ως μισθωτός δημοσιογράφος τράπεζας, εξηγούμαστε, και επιστημονίζοντας ότι: αυτός που θα του κόψουν τα 80.000 δεν πρόκειται όχι μόνο να δραστηριοποιηθεί αλλά ούτε και να βάλει την υπογραφή του κάτω από αποφάσεις που αφορούν συναλλαγές εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ευρώ (χορηγήσεις δανείων, αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων κτλ) κινδυνεύοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρεθεί εκτεθειμένος.
Οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας, λένε: έχουμε να πληρώσουμε τόσα χρεωλύσια, κάνοντας συνεταίρους και τους πολίτες στα δημοσιεύματά τους, και έτσι όλοι μαζί πολίτες δημοσιογράφοι, κυβέρνηση και Σόϊμπλε και Τρόϊκα και βάλε είμαστε όλοι μια καλή παρέα και ο ένας υποβάλλεται για όλους ως φταίχτης και όλοι υποβάλλονται για κάθε έναν ως φταίχτης.
Επειδή έχουμε εμπειρία 42 έτη προϋπηρεσίας σε 2 πολύ μεγάλες τράπεζες, λέμε στους κ.κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ να υποστηρίξουν κάθε έλεγχο που αποφασίζεται στα εσωτερικά των τραπεζών. Και των κρατικών και των ιδιωτικών κυρίως.
Οι μισθοί, που οδύρονται πως αν κοπούν δεν θα δουλεύουν οι διευθυντές, πάμπολλες φορές δεν καταβάλλονται, τους καταβάλλουν τον φόρο και δεν τους δίνουν ούτε τα μισά.
Ας πέσει διεισδυτικό το μάτι, στις αποδοχές αυτές και στις δαπάνες αυτών των διευθυντών. Άκρη βρίσκεται. Αρκεί να ξέρεις που και τι θα ψάξεις. Τίποτα κρυφό κάτω από το ήλιο. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Οι υπογραφές σε συμβάσεις εκατομμυρίων είναι συμβασιακή υποχρέωση του αρμόδιου υπαλλήλου η διευθυντή και, αν η σύμβαση που του πάνε να υπογράψει είναι υψηλά επισφαλής, μη σώσει και την υπογράψει, αφού είναι υψηλός ο κίνδυνος να ζημιωθεί η τράπεζα, στην κεφαλαιακή της επάρκεια.
Τι πάει να πει θα παίρνει πολλά για να βγάλει τα δικαστήρια μετά.
Αυτά είναι διάλογοι σκουπίδια από σκουπίδια δημοσιογραφία και απορούμε και κλαίμε γοερά για το πως τολμούν και δημοσιεύονται.
Το ΙΝΚΑ επαναλαμβάνει τι, ότι, συνολικά κάθε πρόβλημα που περιέχει τράπεζες, πρέπει να λυθεί ελέγχοντας πρώτα και σε βάθος τις τράπεζες.
Κανείς από την κυβέρνηση, κανείς μα κανείς, δεν πρόβαλλε πως τα ουράνια 4, 8, 16, 19 και βάλε % επιτόκια, δεν αποφέρουν κέρδη στους ισολογισμούς, η ότι απλά οι ισολογισμοί είναι αδύνατο να ελεγχθούν ως δαιδαλώδεις η με διπλά τριπλά βιβλία.
Η δημοσιογραφία μπορεί να πείσει ότι τα σκατά είναι παντεσπάνι.
Αυτό βέβαια δεν λέγεται δημοσιογραφία λέγεται με το όνομα του παντεσπάνι π.χ.
Ο πολίτης είναι καλόπιστος και πιστεύει στις αρχές. Μέχρι να καταλάβει. Για να καταλάβει πρέπει να του το επιτρέψουν οι δημοσιογράφοι. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
Για να καταλάβει τους δημοσιογράφους, ποιος θα τους διαφωτίσει,?? οι περαστικές κυβερνήσεις ??, που ψηφίζουν χωρίς να το διαβάσουν ??, η το, Στουρνάρας 06.11.12 : όλα τα υπουργεία λειτουργούμε σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο και πάντως αυτό δεν σημαίνει….  ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου