Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2012 
Ψηφίζουμε. Την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι και από το Πέραμα, ξεκινάμε την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος.
Ελληνίδες Έλληνες:
Το Πατριωτικό Μέτωπο, εφαρμόζοντας στην πράξη το άρθρο 120 του Συντάγματος, προχωρά από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Νικολάου του Περάματος, σε Λαϊκό Δημοψήφισμα.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, το μόνο Πολιτικό Κίνημα στο οποίο απαγορεύτηκε ακόμη και η παρουσία του στην πλατεία Συντάγματος, προχωρά με αποφασιστικότητα στον δρόμο που χάραξε η Ισλανδία: Ψήφιση κατ’ ευθείαν από τον ελληνικό Λαό του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, ενός Συντάγματος που βασίζεται στη πολιτική σκέψη του Ιωάννη Καποδίστρια και το οποίο θα έπρεπε από το 1831 να έχουμε εμείς, και όχι η Ελβετία.
Κάλπες, ψηφοδέλτια, εκλογικές καταστάσεις, ήδη διανέμονται σε ολάκερη την Ελλάδα, για να διεξαχθεί το Δημοψήφισμα, σε κάθε γωνιά της χώρας.
Στα ψηφοδέλτια, δύο χρωμάτων, ανοιχτό μπλε που συμβολίζει το χρώμα της σημαίας μας και των αγώνων για ελευθερία και δημοκρατία του Λαού μας και πορτοκαλί, που είναι το χρώμα της νέας τάξης και των «πορτοκαλί», στημένων δηλαδή, «επαναστάσεων», αναγράφονται οι εξής επιλογές για τους ψηφοφόρους:
  • Ανοιχτό μπλέ ψηφοδέλτιο: ΟΧΙ το παρόν πολιτικό σύστημα δεν με εκφράζει. Ψηφίζω Άμεση Δημοκρατία, πέρασμα των εξουσιών στο Λαό, να δικασθούν οι ένοχοι, να φύγει η Τρόϊκα και το ΔΝΤ.
  • Πορτοκαλί ψηφοδέλτιο: ΝΑΙ, το παρόν πολιτικό σύστημα με εκφράζει. Επιθυμώ την παραμονή  στη χώρα, της Τρόικας και του ΔΝΤ και τον έλεγχό της από αυτούς με τα Μνημόνια.
Καλούμε όλους τους Πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη τη χώρα καθώς και τα Αντιμνημονιακά Κινήματα των Πολιτών, να έλθουν σε άμεση επαφή με το ΠΑΜ, για να προμηθευθούν κάλπες και ψηφοδέλτια.
Ελληνίδες Έλληνες: Η διαπίστωση ότι, με τις επαναστατικές γυμναστικές των τριτοβάθμιων συστημικών συνδικάτων και των κομμάτων, με τις συγκρούσεις (στημένες και αυθεντικές) με τα ΜΑΤ τα οποία χρησιμοποιούν πια ανοιχτή βία  δεν οδηγούν πουθενά, μας υποχρεώνουν να προχωρήσουμε σε Δημοψήφισμα.
Εμπρός λοιπόν:
  • Υλοποιούμε το άρθρο 120 του Συντάγματος.
  • Ψηφίζουμε Άμεση Δημοκρατία.
  • Διώχνουμε Τρόϊκα και ΔΝΤ.
  • Δικάζουμε τους ενόχους για την κρίση.
Ελληνικέ Λαέ: Η υπόθεσή σου, είναι στα χέρια σου.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com