Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δυσαρέσκειά του Πατριωτικού Μετώπου, για τη στήριξη του ανθέλληνα Mitt Romney από τον Γερουσιαστή Rand Paul


Αθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2012.
Δυσαρέσκειά του Πατριωτικού Μετώπου, για τη στήριξη του ανθέλληνα Mitt Romney από τον Γερουσιαστή Rand Paul.

Την πλήρη δυσαρέσκεια του Πατριωτικού Μετώπου, η οποία συντονίσθηκε με πολλές οργανώσεις Αμερικανών Πατριωτών, κυρίως από το Τέξας και την Αριζόνα, εξέφρασε στον τέως υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Congressman Ron Paul, ο Πρόεδρος του Κινήματος, κ. Σταύρος Βιτάλης.
Ως γνωστό, το Πατριωτικό Μέτωπο, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του 75χρονου Αμερικανού Πολιτικού, καλώντας τις Ομογενειακές Οργανώσεις των ΗΠΑ, να τον ψηφίσουν, στις προκριματικές εκλογές ανάδειξης υποψηφίου, του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ως εδώ και με δεδομένη την σαφή προσήλωση του Ron Paul, στις αρχές του, όλα έδειχναν πως στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, εμφανίζονταν τελικά ένα ρήγμα στα interest lobbies, που καταδυναστεύουν τον αμερικανικό Λαό.
«Ούτε ένας πολίτης που έχει ζήσει στην Αμερική και γνωρίζει τα πολιτικά της, δεν είχε καμία ψευδαίσθηση για τις αμερικανικές εκλογές – συμφώνησε με Αμερικανούς Πατριώτες σε τηλεφωνική του επικοινωνία μαζί τους,  ο κ. Σταύρος Βιτάλης. Χρόνια τώρα, γνωρίζουμε το περίφημο Coca Cola-Pepsi Cola, του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ. Αλλά θεωρούμε ανεπίτρεπτο, τη στιγμή μάλιστα που ο Ron Paul δηλώνει πως «δεν σκοπεύει να στηρίξει τον νεοταξίτη Mitt Romney», να προχωρά ο γιός του, στέλεχος μάλιστα του Tea Party, σε τέτοια κίνηση».
Η θέση του Προέδρου του Κινήματος βρήκε απόλυτα σύμφωνη την πλευρά όλων σχεδόν των Πατριωτικών Οργανώσεων των ΗΠΑ, οι οποίες υποστηρίζουν τον έλεγχο-κρατικοποίηση της FED αλλά και το σταμάτημα της επιθετικής πολιτικής που ασκεί το Βαθύ Αμερικανικό Κράτος που ακούει στο όνομα Administration, σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Παράλληλα, ο κ. Βιτάλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Οργανώσεων πως ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης, «θα αποφασίσει αν θα προτείνει ή όχι στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΜ, την διακοπή των σχέσεων του ΠΑΜ με το Tea Party, δεδομένου ότι, στο Κίνημα αυτό, άρχισαν ήδη να υπερισχύουν οι ακροδεξιές και νεοταξίτικες φωνές».
«Δυστυχώς – πρόσθεσε ο κ. Βιτάλης, σε αντιπροσωπεία Ομογενών που τον επισκέφτηκαν στο Γραφείο του στο Σύνταγμα για να τον ενημερώσουν - η εξέλιξη με την ανάδειξη του προσβλητικού και εντελώς αρνητικού για τους Έλληνες και την Ελλάδα Mitt Romneyκαι με την αποχώρηση του Ron Paul από την κούρσα του χρίσματος, οι Έλληνες Ομογενείς μας στις ΗΠΑ, θα τεθούν στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές,  απέναντι σε ένα δύσκολο δίλλημα: Να ψηφίσουν τον  Σοροχρηματοδοτούμενο Obama, ή τον δηλωμένο εχθρό της Ελλάδας, Mitt Romney.
Το μόνο «φως στο τούνελ» στο αμερικανικό σκοτάδι του Patriot Act και της Homeland Security που εφηύρε ο Bush, για την πάταξη δήθεν της τρομοκρατίας, είναι η εντατικοποίηση και η ριζοσπαστικοποίηση των αγώνων των Αμερικανών Πατριωτών, των Αμεσοδημοκρατικών Οργανώσεων αλλά και του Κινήματος Occupy - υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΜ. Κινήματα με τα οποία θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να συντονίζεται το Πατριωτικό Μέτωπο, μια που αποτελούν ελπίδα για διέξοδο και του αμερικανικού Λαού, από την πολλαπλή κρίση που βιώνει και αυτός, με κύριους υπεύθυνους τους τοκογλύφους και τους φασίστες νεοταξίτες».
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου