Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δεκάδες πραγματικοί πρόσφυγες στον πάτο του Αιγαίου, Τούρκοι, Πακιστανοί και Έλληνες δουλέμποροι, ολοζώντανοι.


http://olympia.gr/2012/09/06/refugees-greece/

Ούτε γι’ αυτούς τους δολοφονημένους από τους δουλέμπορους, πραγματικούς πρόσφυγες, θα δείτε ένα δάκρυ από τους “ευαίσθητους”. ΌπωςTragedy: A diver cradles the body of a young girl after a boat carrying illegal immigrants trying to reach Europe capsized in waters off western Turkey

http://2.bp.blogspot.com/_DiLDEANuufs/TI8JPrDeEeI/AAAAAAAABLs/iVhHuA6uLoc/s1600/smyrni-panic.jpgδεν είδατε δάκρυ για τα δεκάδες χιλιάδες θύματα των δουλεμπόρων από τους επαγγελματίες της ευαισθησίας. Την ίδια στιγμή που στο Αιγαίο ψάχνουν τα πνιγμένα γυναικόπαιδα από την Παλαιστίνη, η φρίκη του δουλεμπορίου στην Ελλάδα και η ασύδοτη δράση των δουλεμπόρων λαμβάνει τις διαστάσεις ανεξέλεγκτης ανθρωπιστικής καταστροφής.

Από κοντά και ένα κράτος πνιγμένο στο μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου που έχει ξεπεράσει σε τζίρο και το εμπόριο πρέζας. Αλλοδαποί δουλέμποροι με τάγματα ασφαλείας βαπτίζονται “οικονομικοί μετανάστες”, ντόπιοι συνεργοί τους λυμαίνονται κονδύλια που προορίζονται για πρόσφυγες και καθάρματα όπως ο Πακιστανός πράκτορας παίρνουν άσυλο στην θέση των σφαγμένων γυναικοπαίδων του Αφγανιστάν. Ούτε γι’ αυτό όμως θα ακούσετε κάποια “ευαίσθητη κραυγή” από καλοταϊσμένους ελληναράδες που εκλιπαρούν για μία “ρατσιστική σφαλιάρα” ώστε να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Για να τελειώνουμε λοιπόν με τα βρωμερά κτήνη που πνίγονται στο αιματοβαμμένο χρήμα πνίγοντας πρόσφυγες στα νερά του Αιγαίου. Ειδικά αυτές τις ημέρες που για την Ελλάδα της προσφυγιάς σημαίνουν πολλά, αφού εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι θα πει γυναικόπαιδα να αγωνίζονται να ξεφύγουν από την κόλαση του Κεμάλ τον οποίον υμνούν οι σύγχρονοι δουλέμποροι.

Η Ελλάδα έχει υποχρέωση απέναντι στον πολιτισμό και τις αξίες για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοι μας να ανοίξει την αγκαλιά της απέναντι στους πρόσφυγες. Στις γυναίκες, στα παιδιά που στις χώρες τους θεωρούνται αντικείμενα. Στα παιδιά του Πακιστάν που πωλούνται ως σκλάβοι του σεξ σε πλούσια γουρούνια. Στα κορίτσια του Αφγανιστάν που κομματιάζονται από τους Ταλιμπάν επειδή έκαναν το “έγκλημα” να θέλουν να μάθουν γράμματα. Στις γυναίκες και τα παιδιά της Συρίας και του Κουρδιστάν που σφάζονται από τους ΙΔΙΟΥΣ σφαγείς των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας.

Ναι, έχουμε οικονομική κρίση. Ναι, υποφέρουμε. Όμως έχουμε την υποχρέωση να ανοίξουμε την αγκαλιά μας, να την ξεχειλώσουμε μέχρι να ματώσει γιατί ο Έλληνας μάτωνε πάντα απέναντι σε φονιάδες και σκοταδιστές.

Αυτό σημαίνει την άμεση ενεργοποίηση των πρεσβειών μας και την μεταφορά των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προορίζονται για την οργάνωση διαδικασιών υποδοχής και εκπαίδευσης ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Όχι σε λαμόγια ΜΚΟ κάθε λογής που παρουσιάζουν δέκα ρεμπεσκέδες ισλαμοφασίστες ως “πρόσφυγες” στα Σεπόλια και πληρώνονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το κεφάλι.

Αυτό όμως σημαίνει και άμεση θωράκιση των συνόρων απέναντι σε οποιονδήποτε βαπτίζεται πρόσφυγας αλλά στην ουσία προκύπτει “οικονομικός μετανάστης”, όπως και στην άμεση απέλαση των ορδών καθαρμάτων, πρακτόρων και δολοφόνων που έρχονται τράνζιτ μέσω Τουρκίας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Και αυτό το πράγμα απαιτεί άμεση δράση και σκληρές αποφάσεις από όποιες πολιτικές δυνάμεις δεν μοιράζονται το μαύρο χρήμα. Από αυτούς που δεν ανέχονται συμμορίες δουλεμπόρων να δρουν ως νέα Βόσνια SS στην Αθήνα της Δημοκρατίας, απαγάγοντας και βασανίζοντας, όπως έκαναν και στις χώρες καταγωγής τους.

Δεν εξηγείται κύριοι η ύπαρξη μαντράχαλων που έχουν το θράσος να δηλώνουν ανήλικοι όταν δολοφονούν. Ο μαντράχαλος που εγκαταλείπει ακόμα και εμπόλεμη ζώνη χωρίς να έχει μαζί του οικογένεια είναι ή προδότης ή πράκτορας ή παραβατικός που το έσκασε από την χώρα του. Εάν είναι “οικονομικός μετανάστης”, λυπούμαστε αλλά τα Ολυμπιακά έργα τελείωσαν, ο “εθνικός εργολάβος” θα πάψει κάποια στιγμή να σας στηρίζει και στο κάτω κάτω, προηγούνται οι πρόσφυγες.

  • Αδειάστε λοιπόν τα όποια κέντρα “φιλοξενίας” απελαύνοντας και τον τελευταίο “τριαντάχρονο ανήλικο” και ανοίξτε τα στις οικογένειες των προσφύγων.

  • Ανοιξτε αμέσως τα τμήματα υποδοχής και ενσωμάτωσης οικογενειών προσφύγων στις Ελληνικές πρεσβείες, ώστε να έρχονται εδώ ασφαλείς και να πτωχεύσουν οι δουλέμποροι.

  • Νομοθετήστε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ για Έλληνες και ξένους δουλέμπορους που μεταφέρουν, απασχολούν, εκμεταλλεύονται, με βαρύτατες μή εξαγοράσιμες ποινές.

  • Χρηματοδοτήστε ενημερωτικές καμπάνιες στις χώρες μεταναστών ώστε να τους ενημερώνετε ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, πως από αυτούς που επιχειρούν να έλθουν παράνομα στην Ελλάδα, το 95% καταλήγει νεκρός, δούλος, ή φυλακισμένος. Γκρεμίστε την βιομηχανία που έχουν στήσει οι δολοφόνοι για να θησαυρίζουν πάνω στην απανθρωπιά, δημιουργώντας ασύλληπτους εθνικούς κινδύνους.

  • Και επιτέλους, εξάγετε πολιτισμό. Βάζετε μέσα στην χώρα ανθρώπους που την μισούν, την δολοφονούν με ευκολία και όσο μένουν την μισούν περισσότερο. Ένα παιδί που θα απελευθερωθεί από τα νύχια των βιαστών και των δυναστών του, θα είναι αύριο ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας. Θα εκτιμήσει το φως περισσότερο από το σκοτάδι, όπως ακριβώς οι γυναίκες του Αφγανιστάν. Όπως ακριβώς έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος που εξήγαγε Φως με αποτέλεσμα οι δήθεν “σφαγμένες” κοινωνίες να τον λατρεύουν εως σήμερα σαν Θεό, σαν απελευθερωτή.

Αυτός είναι ο ρόλος σας και όχι να γεμίζετε τις σαπιοκοιλιές σας από δηλητηριασμένο χρήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου