Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ε, όχι και να μας ζητάει πιστοποιητικό πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων η Χρυσή Αυγή!!!


Ραφήνα
Δεν χαριστήκαμε σε καμιά περίπτωση στο φασισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται. Από τους πρώτους προειδοποιήσαμε για το ναζιστικό, φασιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής.
Γράψαμε μάλιστα ότι οι πολιτικές των μεγάλων κομμάτων που μόνο λόγια είναι κι όχι πράξεις, οδηγούν τον κόσμο να υποστηρίζει τα ιθαγενή κακέκτυπα του Χίτλερ που ενέσκηψαν στην ελληνική κοινωνία.
Και είχαμε από τους πρώτους πει ότι δε μπορεί η λαθρομετανάστευση και η αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίζει το πρόβλημα, να αποτελέσει το Δούρειο Ίππο για να μπουν στην πόλη οι εχθροί. Να υποκαταστήσουν οι Χρυσαυγίτες την Ελληνική Δημοκρατία και τους θεσμούς.
Αυτά που έγιναν την Παρασκευή στο πανηγύρι στη Ραφήνα, τα οποία επαναλήφθηκαν μαθαίνουμε και στο Μεσολλόγγι με επικεφαλής τον «Καραϊσκάκη» βουλευτή, Κ. Μπαραμπαρούση, αν γίνονταν σε μια σοβαρή χώρα τώρα θα είχαν πάει φυλακή βουλευτές, μέλη της Χ.Α. και όλοι αυτοί που προτρέπουν στη δημιουργία μιας χώρας που θα κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας. Στο όνομα της αντιμετώπισης του παρεμπορίου, οι Χρυσαυγίτες πήγαν στα πανηγύρια (αν και οι ίδιοι είναι για τα πανηγύρια), μετατράπηκαν σε αστυνομικούς κι έκαναν ελέγχους για το αν έχουν άδειες οι μετανάστες, έδειραν μερικούς και έσπασαν το εμπόρευμά τους. Μπράβο, οι άντρες, οι λεβέντες που έτσι νομίζουν ότι θα αποκατασταθεί η τάξη στην Ελλάδα.
Κι αν όλοι εμείς καθόμαστε και βλέπουμε από την τηλεόραση το θέαμα λες και είναι κάτι φυσιολογικό, τότε που θα μπουν στο σπίτι μας οι φασίστες θα είναι πολύ αργά.
Τι έκαναν οι Χρυσαυγίτες;
Κατ’ αρχάς αντιποίηση αρχής. Υποκατέστησαν την αστυνομία.
Δεύτερον ρατσιστική επίθεση η οποία τιμωρείται σκληρά, διότι έκαναν ελέγχους μόνο σε μετανάστες και έσπασαν μόνο τα μαγαζάκια των μεταναστών. Διότι απ’ ότι μαθαίνουμε ουκ ολίγοι Έλληνες δεν έχουν άδειες, δεν κόβουν ποτέ απόδειξη και παίρνουν παράνομο εμπόρευμα για να το πουλήσουν. Αυτοί δεν είναι παρεμπόριο, δε ζημιώνουν το κράτος και τους συμπολίτες τους;
Και μην  σπεύσουν οι διάφοροι καλοθελητές του διαδικτύου να μας μιλήσουν για λαθρομετανάστευση γιατί οι θέσεις μας ενάντια στην ενοταξίτικη αλλοίωση του κοινωνικού ιστού, τον εθνομηδενισμό και την πολυπολιτισμική σαχλαμάρα είναι αναλλοίωτες και διαχρονικές.  Όχι όμως ευκαιριακές ούτε οπορτουνιστικές.
Εν πάση περιπτώσει το θέμα μας δεν είναι ποιο ενισχύει το παρεμπόριο, αλλά αν πρέπει να αφήσουμε τα Τάγματα Εφόδου να κάνουν κουμάντο στη χώρα. Κι αν εκλεγμένοι βουλευτές έχουν το δικαίωμα να διαπράττουν μια σειρά από ποινικά κολάσιμες πράξεις.
Διότι κάτω από τη λογική της Χρυσής Αυγής, εγώ που είμαι μελαχρινός ένα ωραίο πρωί που θα πηγαίνω στη δουλειά μου θα δεχθώ να μου κάνουν έλεγχο οι Χρυσαυγίτες. Επίσης, στις εθνικές οδούς, ομάδες Χρυσαυγιτών θα κάνουν ελέγχους για υπερβολική ταχύτητα.
Μάλιστα, η καθαρίστρια στο γραφείο μου που είναι ξένη θα πρέπει να περνά από τον έλεγχο του Μιχαλολιάκου και αυτός να επιτρέπει αν θα καθαρίσει τις σκάλες. Αλλιώς να βρούμε κανέναν Έλληνα να κάνει τη…βρομοδουλειά (αλλά που να βρεθούν κι αυτοί).
Κι όλοι μαζί, Έλληνες και ξένοι που ζουν στην Ελλάδα, να παίρνουμε πιστοποιητικό κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων από τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να δουλεύουμε, να βγαίνουμε, να ζούμε. Αν θέλουν κάποιοι να φτάσουμε ως εκεί, ορίστε. Ας αφήσουμε τους φασίστες να γυρίσουν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω.
Θα πει κάποιος καλοθελητής: Μα τους λαθρομετανάστες κυνηγούν που είναι παράνομοι, εγκληματίες και άλλα τέτοια. Πέρα από το γεγονός ότι οι αφορισμοί και οι γενικεύσεις είναι παράλογες, να ρωτήσουμε κάτι ή θα μας δείρουν οι Χρυσαυγίτες;
Πόσοι από τους βουλευτές ή και προβεβλημένα στελέχη της οργάνωσης έχουν ποινικό μητρώο με μια σειρά από υποθέσεις πολύ σοβαρές; Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και ποιοι θα καθαρίσουν την πατρίδα.
Ε, όχι και να δεχόμαστε τον κάθε αγράμματο να υποκαθιστά το κράτος.
Και τώρα στις ευθύνες της πολιτείας. Το άφησαν μία, το άφησαν δύο, τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Στη Βουλή υβρίζουν σκαιότατα τον πρωθυπουργό και προκαλούν προκειμένου να δημιουργηθεί επεισόδιο. Στους δρόμους δέρνουν όποιον δεν τους αρέσει το χρώμα. Εμποδίζουν το κράτος να βάλει μια τάξη με τον Ξένιο Δία, συμμετέχουν σε σοβαρά επεισόδια, κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς να δίνουν λογαριασμό στη Δημοκρατία. Και το μόνο που ακούμε από τον κ. Δένδια είναι ότι δε θα επιτρέψει τα Τάγματα Εφόδου. Μα κάντε το κ. Δένδια. Τι περιμένετε, να σκοτωθούν πέντε – έξι για να αναλάβει δράση η Αστυνομία και να αποκαταστήσει την τάξη;
Ως πότε  η βουλευτική ασυλία θα προστατεύει βουλευτές που εμπλέκονται σε σοβαρές υποθέσεις; Γιατί ο καθένας από εμάς να φοβόμαστε μήπως βρεθούμε στη φυλακή με το παραμικρό και οι φασίστες να είναι αδίστακτοι;
Και σε τελική ανάλυση, η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά δε μπορεί να αφήσει μπροστά στα μάτια της να συντελείται ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας, της χώρας που γέννησε τα δημοκρατικά ιδεώδη.
Α.Ψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου