Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ! ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΤΕΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5146:2012-09-22-08-04-37&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

ELLAS-LOUKETO

Οι άνθρωποι που θα μας σώσουν: Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης,
που διαδέχθηκαν την διμερή κυβέρνηση Παπαδήμου (Βενιζέλος-Σαμαράς) και την κυβέρνηση Παπανδρέου, είναι αυτοί που βάζουν λουκέτο στην ίδια την χώρα. Μετά το περίφημο PSI που ψήφισαν με χέρια και πόδια Βενιζέλος και Σαμαράς, αφού διέλυσαν τα αποθεματικά των ταμείων, η Ελλάς έχει πλέον πέσει στο καναβάτσο και πνέει τα λοίσθια. Τα ΤΕΙ κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο σε λίγες ημέρες. Οι Δήμοι έχουν καταρρεύσει οικονομικά και ήδη ο Δήμος Αχαρνών έστω και προσωρινά, χθες έβαλε λουκέτο!
Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου αναστέλλουν προσωρινά την λειτουργία τους τα σχολεία της Σάμου, το ίδιο θα κάνουν και οι υπηρεσίες του Δήμου διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών, καθώς τα ΚΤΕΛ δεν εκτελούν τα σχετικά δρομολόγια λόγω χρεών του δημοσίου προς αυτά, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Σάμου.
Κατά τα άλλα, ο πολιτικά γυμνός και ξεσαμάρωτος Σαμαράς, πασχίζει για την πάση θυσία παραμονή μας στο ευρώ χωρίς να έχει καμία εναλλακτική λύση.
Πτώση από το γκρεμό και με ιλιγγιώδη ταχύτητα έχει πάρει η χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου