Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σιωνισμός: Κατασκευάζοντας την Ιρανική «απειλή» και οδηγώντας προς τον Γ Παγκόσμιο (Μέρος Α’)

http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_31.html

Το Ιράν δεν απειλεί κανέναν. Οι Δυτικοί και οι Ισραηλινοί ηγέτες το γνωρίζουν καλά, όπως και οι παραπάνω από 100 χώρες που συμμετέχουν στο 16ο συνέδριο του Κινήματος των Αδέσμευτων Χωρών που πραγματοποιείται στη Τεχεράνη και ολοκληρώνεται σήμερα. 

Η παρουσία όλων αυτών των χωρών στο συνέδριο του Κινήματος Αδέσμευτων Χωρών προφανώς και ενισχύει τη νομιμοποίηση προς τις ενέργειες του Ιράν, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την διαφωνία απέναντι στη Δυτική εχθρότητα προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος στη Τεχεράνη, σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο.
Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο pentapostagma.gr η Washington και το Ισραήλ στοχεύουν ακατάπαυστα κατά του Ιράν, με τα μακρόχρονα πολεμικά σχέδια τους να περιμένουν απλώς την εφαρμογή μέσω και της νομιμοποίησης και υποστήριξης των δυτικών-εβραϊκών μέσων ενημέρωσης και των δεξιών think tanks

Το Εβραϊκό Ινστιτούτο Υποθέσεων Εθνικής Ασφάλειας (JINSA) αυτοαποκαλείται ως "η ομάδα με την μεγαλύτερη επιρροή σε ζητήματα στρατιωτικών σχέσεων Η.Π.Α. – Ισραήλ."
Η JINSA "συνηγορεί υπέρ ενός ισχυρού στρατιωτικού σώματος των Η.Π.Α, μίας εύρωστης πολιτικής εθνικής ασφάλειας και μίας ισχυρής σχέσης συνεργασίας σε θέματα ασφάλειας με τις Η.Π.Α καθώς και με έτερες δημοκρατίες παρόμοιας «κατεύθυνσης»."

Προφανώς και υποστηρίζει την κατάφωρη ανομία του Ισραήλ, τα σχέδια περιφερειακής ηγεμόνευσης, και την καταδυνάστευση κατά των Παλαιστινίων καθώς και έτερων εχθρών του Ισραήλ στην ευρύτερη περιφέρεια.
Η JINSA ιδρύθηκε το 1976, αποζητώντας τη πλήρη στήριξη της  Washington. Επιθυμεί οι χώρες του Ισραήλ και των Η.Π.Α να συμβαδίζουν αρμονικά σε θέματα πολιτικής, αλλά κυριότερα διαθέτει διασυνδέσεις με στρατιωτικούς/βιομηχανικούς αξιωματούχους και στις δύο χώρες. 

Έπειτα από μεγάλες ανακατατάξεις στην διοικητική της ‘εξουσία’, η JINSA επανήλθε με τη ‘στρατολόγηση’ «εξέχοντων» προσώπων με τεράστια επιρροή.
Η ακόμη πιο νεοσυντηρητική μεταστροφή του Ινστιτούτου ήρθε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερης ανάγκης χρηματοδότησης αλλά και επιδίωξης «μεγαλύτερων στόχων».

Ο David Steinmann αποτελεί πλέον ένα από τα ηγετικά στελέχη της διοίκησης. Ο Steinmann διετέλεσε κατά το παρελθόν την ηγετική φιγούρα της δεξιάς Οικογενειακής Οργάνωσης William Rosenwald (William Rosenwald Family Organization). Συνδέεται στενά με το Εβραϊκό λόμπι άμυνας καθώς και έτερων εταιρικών διαπλοκών.
Ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Jinsa David Justman είναι διευθυντής της JP Morgan και σύμβουλος διαχείρισης πλούτου στη πλέον διεφθαρμένη εταιρία «οικονομικών δολοφόνων».. 

Το Συμβούλιο Διοίκησης περιλαμβάνει μία πλειάδα απόστρατων στρατηγών και ναυάρχων. Αποτελείται επίσης από μία πλειονότητα Σιωνιστών ιδεολόγων.. Συνολικά, η αντιπροσώπευση αλλά και η δυνατότητα επιβολής των εβραϊκών συμφερόντων μέσω του Ινστιτούτου είναι τεράστια..
Η Jinsa και οργανώσεις και ομαδώσεις με παρόμοιους σκοπούς ήταν αυτές που πίεσαν τη Γουάσιγκτον για επέκτασε των στρατιωτικών αντιποίνων ύστερα από την 9/11.. Πίεσε για τον πόλεμο στο Ιράκ.. Και πλέον επιζητεί «διακαώς» πόλεμο και με το Ιράν.

Στις 16 Ιουλίου διακήρυττε ότι οι ‘Κυρώσεις προς το Ιράν είναι Επικίνδυνα Αναποτελεσματικές’ αναφέροντας ότι: 

Οι Ιρανοί ηγέτες πιστεύουν ότι μπορούν να αποκλείσουν τις κυρώσεις και να επιδιώξουν να επαναπωληθεί το πετρέλαιο της χώρας από τη στιγμή που η υπόσταση του Ιράν ως πυρηνική δύναμη διασφαλιστεί.
Το Ιράν συνεχίζει να έχει σημαντικά εισοδήματα από το πετρέλαιο. Τα νομισματικά αποθέματα και τα αποθέματα χρυσού είναι μεγάλα. Τίποτα δεν διαφαίνεται να αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Οι κυρώσεις αποτελούν μία βραχυχρόνια τακτική που είναι καταδικασμένη σε αποτυχία στο κοντινό μέλλον. 

‘’Οι κυβερνοεπιθέσεις, η προπαγάνδα, η δολοφονία πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν, και άλλες δράσεις επιβραδύνουν την κατάσταση αλλά δεν επιλύουν τίποτα. Εν τω μεταξύτο Ιράν κερδίζει χρόνο για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο ουράνιο’’…
Υπό τη πρόφαση, λοιπόν, του πυρηνικού αφοπλισμού του Ιράν η Jinsa – ένα ξεκάθαρο δείγμα του πανίσχυρου εβραϊκού-σιωνιστικού λόμπι - προετοιμάζει το έδαφος της στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν που θα μας οδηγήσει στον Γ’ Παγκόσμιο: 

"Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε στρατιωτική ισχύ στον βέλτιστο δυνατό χρόνο ανεξαρτήτως περιόδου εκλογών ή άλλων πολιτικών συμφερόντων ή σκέψεων, αναγνωρίζοντας ότι η αξιόπιστη απειλή βίας αποτελεί την ισχυρότερη δικλείδα ασφαλείας ότι τα μέτρα πολέμου θα έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας’’.

pentapostagma.gr


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_31.html#ixzz25DkH51xV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου