Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!



http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2012/09/muslim-brotherhood-created-by-british.html
Ο Δρ John Coleman*, πρώην Βρετανός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ... αναφέρει στην έκθεσή του για την ισλαμική επανάσταση του Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από «τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών της Μέσης Ανατολής» ... και ότι η αποστολή τους ήταν να "κρατήσουν τη Μέση Ανατολή προς τα πίσω, έτσι ώστε οι φυσικοί της πόροι, το πετρέλαιο, να μπορούσε να συνεχίσει να λεηλατείται ... "
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια δημιουργία του Λονδίνου, πλαστή ως η σημαιοφόρος μιας αρχαίας, αντι-θρησκευτικής (ειδωλολατρικής) αίρεσης που μαστίζει το Ισλάμ από την ίδρυση της ισλαμικής κοινότητας (Ούμα) από τον Προφήτη Μωάμεθ στον έβδομο αιώνα. Εκπροσωπώντας τον οργανωμένο ισλαμικό φονταμενταλισμό, η οργάνωση με την ονομασία Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ikhwan al-Muslimum στα αραβικά) ιδρύθηκε επίσημα στην Αίγυπτο, το 1929, από τον Βρετανό πράκτορα Χασάν αλ-Μπάνα, ένας Σούφι μυστικιστή. Σήμερα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι...

Ένα εργαλείο των Βρετανών παγκοσμιοποιητών των οποίων ο κύριος στόχος είναι η ανατροπή της υπάρχουσας παγκόσμιας τάξης και η δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Χωρίς τους Βρετανούς, το «ριζοσπαστικό Ισλάμ θα παρέμενε ένα νόθο, κατασταλτικό μειονοτικό κίνημα όπως ήταν ανέκαθεν, και η Μέση Ανατολή θα είχε παραμείνει σταθερή και ευημερούσα."


Οι πραγματικοί Αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι ... οι μυστικοπαθείς τραπεζίτες και χρηματιστές που στέκονται πίσω από την κουρτίνα, τα μέλη των παλαιών Αραβικών, Τουρκικών, ή Περσικών οικογενειών των οποίων η γενεαλογία τους τοποθετείται στην ολιγαρχική ελίτ, με ήπιες επιχειρηματικές σχέσεις καθώς και σχέσεις μυστικών υπηρεσιών με την μαύρη Ευρωπαϊκή αριστοκρατία και, κυρίως, με τη βρετανική ολιγαρχία. ...




Κατασκευάζοντας ένα ψεύτικο πόλεμο μεταξύ του ισλαμικού φονταμενταλισμού και της Δύσης, οι παγκοσμιοποιητές είναι σε θέση να επιτεθούν στον πραγματικό εχθρό τους, την ανθρωπότητα. Κινώντας τα νήματα, θα διασφαλίσουν ότι τόσο τα δυτικά όσο και τα μουσουλμανικά κράτη θα είναι υποβαθμισμένα και τελικά εντελώς υποταγμένα στην απεχθή διακυβέρνησή τους.


Οι παγκοσμιοποίησης εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιούν τους πολέμους για να ανατρέψουν, να διαφθείρουν και να καταστρέψουν το δυτικό πολιτισμό.


Σχεδιάζουν ένα νέο σύστημα φεουδαρχίας που θα εξαθλιώσουν τις μεσαίες τάξεις, θα μειώσουν τον πληθυσμό και θα υποδουλώσουν τις μάζες, αφήνοντας μόνο τους πλούσιους να υπηρετούνται από μια τεχνοκρατία. Όλος ο κόσμος θα μοιάζει με μια καταπιεστική τριτοκοσμική χώρα που θα διοικείται από το ΔΝΤ, τον ΟΗΕ και τη Παγκόσμια Τράπεζα.


Οι παγκοσμιοποιητές έχουν έδρα το Λονδίνο και επίκεντρο την, υπό κυριαρχία τωνRothschild, Τράπεζα της Αγγλίας, την MI-6 και την μυστικοπαθή εταιρία τηςΣτρογγυλής Τράπεζας, η οποία γέννησε το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute of International Affairs).


* Αναφορές για τον Δρ. John Coleman στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ έχουν γίνει εδώ καιεδώ



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
--------------------------------------------------

από την κύρια πηγή:
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από την British Intelligence Δρ John Coleman, ο πρώην Βρετανός πράκτορας μυστικών ... αναφέρει στην έκθεσή του για την ισλαμική επανάσταση του Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από «τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής Μέσης Ανατολής νοημοσύνη" ... και ότι η αποστολή τους ήταν να «κρατήσει τη Μέση Ανατολή προς τα πίσω, έτσι ώστε φυσικών πόρων της, του πετρελαίου, θα μπορούσε να συνεχίσει να λεηλατηθεί ...
" Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια δημιουργία του Λονδίνου, πλαστά ως σημαιοφόρος μιας αρχαίας, αντι-θρησκευτικό (ειδωλολατρική) αίρεση που μαστίζει το Ισλάμ από την ίδρυση της ισλαμικής κοινότητας (Ούμα) από τον Προφήτη Μωάμεθ στον έβδομο αιώνα.
Εκπροσωπώντας οργάνωσε τον ισλαμικό φονταμενταλισμό, η οργάνωση κάλεσε την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ikhwan al-Muslimum στα αραβικά) ιδρύθηκε επίσημα στην Αίγυπτο, το 1929, από τον Βρετανό πράκτορα Χασάν αλ-Μπάνα, ένας Σούφι μυστικιστής. Σήμερα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία ένα πλήθος φανατικών Σούφι, σουνίτες, σιίτες και ριζική αδελφότητες και οι κοινωνίες ακμάζουν.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα εργαλείο από τη βρετανική βάση παγκοσμιοποίησης των οποίων κύριος στόχος είναι να ανατρέψει την καθεστηκυία τάξη και να δημιουργήσει τον κόσμο ένα νέο παγκόσμιο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Χωρίς τους Βρετανούς,
«ριζοσπαστικό Ισλάμ θα παραμείνει ο νόθος, κατασταλτική κίνηση μειονότητα που ήταν ανέκαθεν, και η Μέση Ανατολή θα είχε παραμείνει σταθερή και ευημερούσα.
" Οι πραγματικοί Αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι. μυστικοπαθής .. οι τραπεζίτες και χρηματιστές που στέκονται πίσω από την κουρτίνα, τα μέλη των παλαιών Αραβικά, Τουρκικά, ή περσική οικογένειες των οποίων γενεαλογία τοποθετεί στην ολιγαρχική ελίτ, με ομαλή επιχειρηματική ευφυΐα και τις ενώσεις στην Ευρωπαϊκή μαύρο αρχοντιά και, κυρίως, να η βρετανική ολιγαρχία.
Με κατασκευάζοντας ένα ψεύτικο πόλεμο μεταξύ ισλαμικού φονταμενταλισμού και της Δύσης,
οι παγκοσμιοποιητές είναι σε θέση να επιτεθεί πραγματικός εχθρός τους, η ανθρωπότητα. Τραβώντας τις χορδές, που θα διασφαλίσει ότι τόσο Δυτική και μουσουλμανικά κράτη είναι υποβαθμισμένη και τελικά εντελώς υποταγμένη στο απεχθές κανόνα τους.
Οι παγκοσμιοποίησης εδώ και πολύ καιρό με τους πολέμους για να ανατρέψει, ηθικό και να καταστρέψει το δυτικό πολιτισμό.
Σχεδιάζουν μια νέα φεουδαρχία που θα φτωχύνει τη μέση τάξεις, μειώνω τον πληθυσμό και να υποδουλώσει τις μάζες, και να αφήσει μόνο τον πλούσιο εξυπηρετείται από ένα τεχνοκρατία.
Όλος ο κόσμος θα μοιάζει με ένα καταπιεστικό τριτοκοσμική χώρα που διέπεται από το ΔΝΤ, ΟΗΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Οι παγκοσμιοποίησης με έδρα το Λονδίνο και με επίκεντρο την Rothschild κυριαρχούν Τράπεζα της Αγγλίας, MI-6 και ο μυστικοπαθής Round Table κοινωνία, που γέννησε το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων. (από μετάφραση google)
Διαβάστε το στο πρωτότυπο:


Muslim Brotherhood created by British Intelligence



Dr. John Coleman, a former British Intelligence agent...states in his report on Iran's Islamic Revolution that the Muslim Brotherhood was created by "the great names of British Middle East intelligence"...and that their mission was to "keep the Middle East backward so that its natural resource, oil, could continue to be looted..."



The Muslim Brotherhood is a London creation, forged as the standard-bearer of an ancient, anti-religious (pagan) heresy that has plagued Islam since the establishment of the Islamic community (umma) by the Prophet Mohammed in the seventh century. Representing organized Islamic fundamentalism, the organization called the Muslim Brotherhood (Ikhwan al-Muslimum in Arabic) was officially founded in Egypt, in 1929, by the British agent Hasan al-Banna, a Sufi mystic. Today, the Muslim Brotherhood is the umbrella under which a host of fundamentalist Sufi, Sunni, and radical Shiite brotherhoods and societies flourish.



The Muslim Brotherhood is a tool by the British-based Globalists whose main objective is to overthrow the established world order and create a new one-world system of global governance.



Without the British, "radical Islam would have remained the illegitimate, repressive minority movement that it has always been, and the Middle East would have remained stable and prosperous."



The real Muslim Brothers are...the secretive bankers and financiers who stand behind the curtain, the members of the old Arab, Turkish, or Persian families whose genealogy places them in the oligarchic elite, with smooth business and intelligence associations to the European black nobility and, especially, to the British oligarchy.



By fabricating a bogus war between Islamic fundamentalism and the West, the globalists are able to attack their real enemy, humanity. Pulling the strings, they will ensure that both Western and Muslim states are degraded and finally completely subjugated to their odious rule.



The globalists have long been using wars to subvert, demoralize and destroy Western civilization.



They plan a new feudalism that will impoverish the middle classes, depopulate and enslave the masses, and leave only the rich served by a technocracy. The whole world will resemble a repressive third world country governed by the IMF, UN and World Bank.



The globalists are headquartered in London and centred on the Rothschild-dominated Bank of England, MI-6 and the secretive Round Table society, which spawned the Royal Institute of International Affairs.
topix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου