Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τι δουλειά είχες εσύ Γιάννη Καψή δίπλα στον καταστροφέα της Ελλάδας και προσωπικό σου συκοφάντη…


http://olympia.gr/2012/09/04/%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CE%B1/

 Πως μπόρεσες Γιάννη Καψή να κάτσεις δίπλα στον εργοδότη των συκοφαντών σου. Στον άνθρωπο που εκπροσωπεί ότι μισείς και πολέμησες. Πως μπόρεσες βρε Γιάννη Καψή να συναναστρέφεσαι με συνεργάτες των Γερμανών, με Παγκάλους και “συντρόφους” του υβριστή σου Μαντέλη; Με τον πολιτικό δολοφόνο του ευπατρίδη Αναστάση Πεπονή; Μα το να κάθεσαι δίπλα σε αυτό το συνοθύλευμα με την δικαιολογία του “κόμματος”, δεν είναι ο ορισμός του φασισμού;

 ”Τώρα πρέπει να αναμένουν τη συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, κατόπιν αιτήματος του κ. Ι. Καψή, ο οποίος εξερράγη δημοσίως όταν πληροφορήθηκε χαρακτηρισμούς για «σοβινιστές» και «ακροδεξιούς» του ΠαΣοΚ που φέρεται να χρησιμοποίησε ο υπουργός Μεταφορών κ. Α. Μαντέλης στο Υπουργικό Συμβούλιο. Στην επιτροπή πρόεδρος είναι ο κ. Ελ. Βερυβάκης και γραμματέας ο κ. Π. Οικονόμου, που θα ζητήσουν από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να καταθέσει τα ντοκουμέντα των αποφάσεων για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ.” (το Βήμα, 1.1997)

Σχετικό: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας. Για να καταλάβουν και οι αναγνώστες πως εφευρέθη ο όρος “Εθνικιστής και Ακροδεξιός” από τα μπουκωμένα στη μίζα δουλικά του Σημίτη.

 Γιάννης Καψής προς Θόδωρο Πάγκαλο:Είσαι φαύλος,συκοφάντης και κληρονόμος της “θείας Αγλαΐας”!!!
Τα Επίκαιρα που κυκλοφορούν σήμερα
Κάντε μεγέθυνση και διαβάστε την επιστολή φωτιά του Γιάννη Καψή προς τον Θόδωρο Πάγκαλο στο περιοδικό Επίκαιρα που κυκλοφόρησε σήμερα.
Ο δημοσιογράφος,πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ….κατακεραυνώνει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης αποκαλώντας τον “φαύλο”,”συκοφάντη” και κληρονόμο της “θείας Αγλαΐας”!!!
Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος (πριν τις τελευταίες εκλογές) που παραθέτει ο κύριος Καψής,διαβάστε τον.
Πάγκαλος:Εσένα ποιος σε χρηματοδοτεί;
Καψής:Κανείς.
Πάγκαλος:Ε τότε δεν θα εκλεγείς.(όπως κι έγινε)!
Επίσης ο κύριος Καψής γράφει ότι από την πολιτική έφυγε φτωχότερος αφού αναγκάστηκε να πουλήσει ένα κτήμα και δύο σπίτια,ιδιοκτησίας της συζύγου του,αφήνοντας σοβαρές αιχμές για τον κληρονόμο της “θείας Αγλαΐας”.
Ακόμα χαρακτηρίζει τις εκρήξεις του κυρίου Αντιπροέδρου αρλουμπολογίες που φτάνουν στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου  και απαξιώνουν την πολιτική στην πιο κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.
Τέλος τον απειλεί με μήνυση σε περίπτωση απάντησης ενώ θα θεωρήσει τη σιωπή του αίτηση συγνώμης.
Ομορφος κόσμος,αγγελικά πλασμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου