Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τα κόκκινα εσώρουχα της … παπαδιάς


Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα κόκκινα εσώρουχα του πάθους τα οποία δεν αποχωριζόταν ποτέ η παπαδιά όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του patrisnews.
Πολλοί αστυνομικόι απο την πρώτη στιγμή ανέφεραν μεταξύ  σοβαρού και αστείου οτι “παπαδιά με κόκκινα εσώρουχα πρώτη φορά βλέπουμε”!
Την έστησε και στο δράστη!
Εντυπωσιακό της εξάρτησης που είχε ο 41 χρονος απο την παπαδιά Νίκος Παναγόπουλος είναι το στοιχείο τη σύλληψη του απο τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ.ΠΑΤΡΙΣ αμέσως μετα την ομολογία της παπαδιάς οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τηλεφωνήσει στον δράστη και να του ζητήσει να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν απο την Ηλεία.

Το τηλεφώνημα έγινε και ο 41 χρονος χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό(αν και γνώριζε οτι η παπαδιά ήταν στην αστυνομία για κατάθεση) έφυγε απο το σημείο που βρισκόταν κα ισε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ αναζητώντας την ερωμένη του. Εκεί βέβαια τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν
Καθημερινά ξεφυτρώνουν πικάντικες λεπτομέριες όσον αφορα την προσωπική ζωή της παπαδιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν ήταν και ο μοναδικός της εραστής αφού διατηρούσε παλιότερα δεσμό και με άλλο άτομο απο την περιοχή των Κρουνών. Μαλιστά αυτό το άτομο ήταν η αιτία να γνωρίσει και τον δράστη.
Όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς με τον δράστη διατηρούσε δεσμό επειδή “είχε πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις” και οτι επειδή ήθελε ερωτική επαφή τουλάχιστον τρείς φορές την μέρα έδινε στους εραστές της viagra για να ανταπεξέλθουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου