Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΩΜΑΕΘ! ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΘΕΟΤΑΛΙΜΠΑΝ;


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_724.html


ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ, «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»;


Πάνοπλοι και αγριεμένοι αστυνομικοί μεταφέρουν ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ τον παραγωγό του βλάσφημου βίντεο για τον Μωάμεθ! Ναι, κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν και στον εγχώριο ψευτόμαγκα - υβριστή του Χριστιανισμού...!
Ενας Αιγύπτιος – Αμερικανός άντρας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την αντι-ισλαμική ταινία που προκάλεσε βίαιες διαδηλώσεις στον ισλαμικό κόσμο συνελήφθη την Πέμπτη στην Καλιφόρνια με την κατηγορία ότι παραβίασε τους όρους αποφυλάκισής του και ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε τη φυλάκισή του χωρίς τη δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Οπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, 55 ετών, κρατήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία από τις αμερικανικές αρχές και οδηγήθηκε στο δικαστήριο στο Λος Αντζελες φορώντας ακόμη τα δικά του ρούχα, αλλά αλυσοδεμένος από τη μέση και φορώντας χειροπέδες.
Ο κ. Νακούλα τελούσε υπό διερεύνηση από τους αρμόδιους σε θέματα αποφυλάκισης υπό όρους, οι οποίοι εξέταζαν κατά πόσο είχε παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του από τη φυλακή το 2011, όπου εξέτιε ποινή για τραπεζική απάτη, την περίοδο κατά την οποία δημιούργησε την ταινία, παρόλο που έχουν δηλώσει ότι δεν εξετάζουν το περιεχόμενο της ταινίας.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης του δικαστηρίου ως προς τον κατηγορούμενο», ανέφερε η Δικαστής Σούζαν Σίγκαλ απορρίπτοντας αίτημα του κατηγορουμένου να αποφυλακιστεί με εγγύηση.
Η παραγωγή της ταινίας διάρκειας 13 λεπτών που απεικονίζει τον Προφήτη Μοχάμεντ με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο έγινε στην Καλιφόρνια και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κάτω από διάφορους τίτλους συμπεριλαμβανομένου του τίτλου «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων».
Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του, απαγορεύεται στον κ. Νακούλα η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή η χρήση ψευδωνύμων χωρίς την άδεια αρμόδιου αξιωματούχου, όπως αναφέρεται στο δικαστικό αρχείο.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του.
Αρνούμενη το αίτημα του για αποφυλάκιση με εγγύηση η Δικαστής είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει, προσθέτοντας ότι ο Κόπτης Χριστιανός σκηνοθέτης, ο οποίος πιο πρόσφατα διέμενε στο προάστιο Σερίτος του Λος Αντζελες είχε «προβεί σε εκτενή σειρά παραπλάνησης» συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης αρκετών ψευδωνύμων.
Ο κ. Νακούλα έχει αποφύγει τη δημοσιότητα για μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο εβδομάδων εν μέσω της αντίδρασης που υπήρξε για την ταινία.
Ο δικηγόρος του εξέφρασε ανησυχία για την ασφάλειά του πελάτη του ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη και ζήτησε όπως η ακρόαση παραμείνει κλειστή στον Τύπο.
Δεν επιτράπηκε στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όμως παρακολούθησαν τη διαδικασία από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ένα τετράγωνο από το δικαστήριο και η Δικαστής διέταξε όπως οι βιντεοκάμερες δεν δείξουν το πρόσωπο του κ. Νακούλα.
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;
Ή ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;;;
Έτσι είναι! Την ώρα που ο 27χρονος θρασύδειλος υβριστής του Γέροντος Παϊσιου, του Χριστού, της Παναγίας και της Ορθοδοξία γενικότερα κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας και δίνει χαμογελαστός συνεντεύξεις σε κρατικοδίαιτους ψυχανώμαλους που το παίζουν...αντικειμενικοί, ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΝΑΙ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ!) ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!!!
Θα βγουν τώρα οι κοπρολάγνοι να μιλήσουν για "σάτιρα χωρίς όρια", "ελευθερία γνώμης" και άλλες παρόμοιες "ελευθεριακές" μπαρούφες;
Θα τολμήσουν οι πόρνες της Τιβί που το παίζουν παρουσιάστριες να γελάσουν (!!!) με τη σάτιρα στον Μωάμεθ ή φοβούνται πως θα τους κάνουν - έστω ετεροχρονισμένα - ...κλειτεριδεκτομή και θα τις λιθοβολίσουν;;;
Θα υπάρξει "κύμα συμπαράστασης στο Ίντερνετ" από "χιλιάδες νέους" Ή ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΙ;
Θα βγουν οι γραικύλοι να υβρίσουν τις ΗΠΑ ή θα πουν ότι "εκεί εφαρμόζονται οι νόμοι";
Θα βγουν οι...καθηγηταράδες - βολευτές να ελέγξουν (!!!) την αμερικανική κυβέρνηση για...παραβίαση απορρήτων και άλλα "ανθρώπινα δικαιώματα";
ΕΝΑ ΜΟΝΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
Και μετά, κοιταχθείτε στον καθρέφτη και φτύστε τα μούτρα σας...να μην τα ματιάσετε!
Ψευτόμαγκες του κερατά είστε και τίποτα άλλο! Ούτε καν κότες, αφού ακόμα κι εκείνες δεν τα...κάνουν πάνω τους επιλεκτικά!

1 σχόλιο:

  1. ο "παστιτσιος" δεν εβριζε ουτε το χριστοι ουτε την παναγια, κι αν θες να ξερεις οι δηθεν χριστιθανοι εμπαιναν στη σελιδα κι εβριζαν τους αθεους, μας μιλουσαν σε χυδαια γλωσσα και μας απειλουσαν. η σελιδα αυτη ηταν μια παρωδια καθως αν διαβασεις τι ελεγε ο παισιος πολλα απο αυτα θιγουν μεγαλο μερος οχι μονο των αθεων αλλα και των πιστων. κι αν θες να εχυμε ισοτητα προσωπικα λεω ν αρχισω μυνησες καθε φορα που ακουω "γ... το χριστο/την παναγια" το θελεις? σ αρεσει? γιατι οι επι το πλειστον χριστιανοι χρησιμοποιουν αυτες τις εκφρασεις. εχω καθε δικαιωμα να μην πιστευω στην υπαρξη του θεου οπως και να σατυριζω καποιον που απο τη μια το παιζει καλος και γεματος αγαπη κι απο την αλλη να εκφραζεται με μισος για λαους ή ομαδες ανθρωπων ή να προσβαλει τη νοημοσυνη μας. οι αθεοι δεν ειμαστε κατα του χριστιανισμου, ειμαστε κατα της θρησκειας γενικα γιατι πιστευουμε οτι ειναι ανθρωπινα δημιουργηματα, που ανακυκλωνονται στην ιστορια καθε φορα πχ που παει μια θρησκεια να σβησει τσουπ εμφανιζεται μια νεα. για το ισλαμ ξερουμε οτι ειναι μια θρησκεια που φανατιζει τους πιστους κι εκτος αυτου δε σεβεται τα δικαιωματα τους ειδικα των γυναικων, ομως ο χριστιανισμος για τον οποιο μας εκαναν πλυση εγκεφαλου απο την κουνια δεν μας εδειχνε κατι τετοιο, το αντιθετο μας παρουσιαζε το θεο της αγαπης και της συγχωρησης. για την αμερικη φανταζομαι ξερεις τι γνωμη εχουμε ειδικα οι αριστεροι.

    *οσο για την κλειτοριδεκτομη, δεν ειναι παραδοση των μουσουλμανων ειναι παραδοση καποιων λαων της αφρικης για κοινωνικους λογους και οχι θρησκευτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου