Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_14.html

Κατά την διάρκεια της απουσίας μου στο Άγιον Όρος, έμαθα για την μεγάλη διαδικτυακή κινητοποίηση προκειμένου να "κατέβει" η βλάσφημη κοπρο - σελίδα που υβρίζει τον Μοναχό Παϊσιο Αγιορείτη.
Καταρχήν, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο εν λόγω βόθρος υπάρχει εδώ και μήνες, πριν τον "ανακαλύψουν" ξαφνικά κάποιοι και...ευαισθητοποιηθούν. Επίσης, παρά τις δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες και αναφορές στο Facebook, παραμένει άθικτος, δείγμα των διασυνδέσεων της εν λόγω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης με ό,τι άρρωστο, αντιχριστιανικό και υβριστικό για τα ιερά και τα όσιά μας υπάρχει.
Καταγγέλουμε δημόσια, ως ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, την συγκεκριμένη σελίδα που "φιλοξενεί" τα καθάρματα αυτά, για την επιλεκτική της "ευαισθησία" σε σχέση με θρησκευτικά θέματα: Αν υβριζόταν κάποιος Εβραίος ή Μουσουλμάνος, για παράδειγμα, η σελίδα θα είχε "κατέβει" πάραυτα και οι υπεύθυνοί της θα είχαν ήδη φυλακιστεί.
Δεν πειράζει όμως! Ας συνεχίσουν να (νομίζουν ότι) κάνουν...κακό στον Γέροντα Παϊσιο και την Ορθοδοξία γενικότερα!
ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!!!
Ρωτάμε: Πώς είναι δυνατόν το σκοτάδι να νικήσει το ΦΩΣ;
Γίνεται τα σκουλήκια να επιβληθούν του ανθρώπου; ΟΧΙ! Διότι εκείνος τα πατάει και τα λιώνει!
Έτσι και σ' αυτή την περίπτωση: Δεν μπορούν τα ελεεινά αυτά κατακάθια ούτε καν να πλησιάσουν, ούτε καν να αγγίξουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ που ακούει στο όνομα Γέροντας Παϊσιος! Πόσο μάλλον να τον βρίσουν και να τον χλευάσουν...
Η απάντησή μας σε αυτά τα υπανθρωποειδή, θα έρθει σύντομα με ένα αφιέρωμα στον Μακαριστό Γέροντα, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Άγιον Όρος!
Για να μάθουν όλοι ποιος ήταν ο ταπεινός αυτός ασκητής και ένθερμος πατριώτης, που προσευχόταν μέρα - νύχτα για όλο τον κόσμο (ακόμα και για τους υβριστές του) στο Κελλί και το στασίδι του, δίπλα στο οποίο είχα την τιμή να σταθώ έστω για λίγο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου