Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ!!!

http://attikanea.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5045.html

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Αυτή τη στιγμή διέρχεται τη μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ από τον χειρότερο ΕΓΧΩΡΙΟ Δούρειο Ιππο που δεν είναι άλλος από την πλειοψηφία των πολιτικάντηδων αυτο…ύ του τόπου, οι οποίοι ενώ έδωσαν όρκο να προστατεύουν και να φυλάττουν το Σύνταγμα και τη Πατρίδα, ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ χωρίς ντροπή και χωρίς τη δική μας συγκατάθεση και επέτρεψαν να ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ η πατρίδα ΕΡΜΑΙΟ στα χέρια ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Η Ελλάδα είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Δυστυχώς, όλοι οι φυσικοί πόροι έχουν δρομολογηθεί ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Οσο για τους πανέξυπνους και πολυμήχανους Ελληνες, τους γιούς του Οδυσσέα, μας αποδυνάμωσαν με τον πιο ύπουλο τρόπο. Μας έκαναν «ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ» όταν η κρατική γραφειοκρατία και η υψηλή φορολογία -το πρώτο και τελευταίο γρανάζι της επιχειρηματικόητας- αποτρέπει κάθε είδους όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Μας έμαθαν να παρακαλάμε τον καθένα βουλευτή για μια βαρετή θέση στο πολυκομματικό Δημόσιο για ένα «σίγουρο» μισθό, περιορίζοντας το μυαλό μας μέσα στους τέσσερις τοίχους.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΑΥΤΗ τη στιγμή βιώνουμε μία ΑΛΩΣΗ εκ των έσω.
Αντί να μεγαλώνουμε σαν Εθνος και να διαπρέπουμε παντού με τον Οικουμενικό Ελληνισμό μας και να υποστηρίζουμε δυνατά την ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ! Η Θράκη, το Αιγαίο, η Μακεδονία, η Κρήτη, η Κύπρος είναι στο μάτι του κυκλώνα!
Η άλλη και χειρότερη ΑΛΩΣΗ που βιώνουμε είναι απο τις εκατοντάδες χιλιάδες των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που αφέθηκαν να εισέλθουν ελεύθεροι στη Πατρίδα μας χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο και σε πολλούς απ’αυτούς να δωθεί με συνοπτικές διαδικασίες το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για ψηφοθηρικούς λόγους και μόνο.
Για να συμπληρωθεί η εσωτερική Αλωση, οι εγχώριοι ανέλαβαν την ΑΝΕΓΕΡΣΗ τζαμιού στο Βοτανικό, στη καρδιά της Αθήνας που θα πληρώσει ο ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ από το υστέρημά του, κάτι για το οποίο θα έτριζαν τα κόκκαλα όλων των Ελλήνων Ηρώων. (Την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη που θέλουν να μας πείσουν οι μουσουλμάνοι και οι ΜΚΟ που τους υποστηρίζουν ότι πρέπει να έχουμε, ας τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους οικογένειες και στις χώρες καταγωγής τους.)

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ από τους άπιστους ανθέλληνες εγχώριους πουλημένους πολιτικάντηδες.
Ηρθε η σειρά μας να τους τρομοκρατήσουμε!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!......


ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ! ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΜΑΝΤΡΙΑ!
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΗΡΩΙΚΕ ΛΑΕ!
ΕΣΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΩΝ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Πρέπει να ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ διότι η ΑΜΑΘΕΙΑ είναι το μεγαλύτερο δεινό και να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!
ΜΗΝ ΕΛΠΙΣΩΜΕΝ ΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ, Η ΠΑΤΡΙΣ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ. (ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ).
ΟΜΑΔΑ ЭIЄ ΕΛΛΗΝΩΝ



Θεόδωρος Στεφάνου

.facebook.com/



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου