Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΗΤΕΙΑ! ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7834.html


Νέες αυξήσεις μέχρι και 20% στα εισιτήρια των μεσών μαζικής μεταφοράς περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στη λίστα των νέων μέτρων των 11,6 δισ. ευρώ που απαιτεί η τρόικα από την κυβέρνηση. 
Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να ενισχύσει τα έσοδα των συγκοινωνιακών φορέων κατά 40 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία.
Από την αρχή του 2013, τα εισιτήρια θα ακριβύνουν κατά 25%, και το ενιαίο εισιτήριο (για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς) θα κοστίζει 1,75- 1,80 ευρώ από 1,40 ευρώ σήμερα. Η τιμή του εισιτηρίου σε λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ, θα αυξηθεί σε 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια με μειωμένη τιμή (φοιτητών, πολυτέκνων, κ.ά.), θα ακριβύνουν σε 0,90 ευρώ από 0,75 ευρώ σήμερα.

Ανάλογες αυξήσεις θα υπάρξουν στα εισιτήρια του προαστιακού σιδηρόδρομου και των τρένων του ΟΣΕ.

Παράλληλα, το γεγονός αυτό θα επιφέρει αναλογικές αυξήσεις και στις μηνιαίες κάρτες των ΜΜΜ.




ΠΗΓΗ.

Τα ελεεινά υποκείμενα της συγκυβέρνησης, βλέποντας πως οι δρόμοι είναι πλέον έρημοι από Ι.Χ (λόγω της εξωφρενικής τιμής της βενζίνης) και ότι ο κοσμάκης χρησιμοποιεί συνεχώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποφάσισαν να τον καταληστέψουν κι από εκεί!
Τι τους ενδιαφέρει, άλλωστε; Εκείνοι δεν μπαίνουν ούτε για πλάκα σ' αυτά γιατί "ξεφτιλίζονται", όπως είχε δηλώσει πρόσφατα θρασύτατος κοπρίτης της βουλής!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Οι ορδές εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που σουλατσάρουν ανενόχλητες στα ΜΜΜ εδώ και χρόνια χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο, θα συνεχίσουν να μένουν στο απυρόβλητο;
Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ τον έλεγχο των λαθρεποίκων από τους ελεγκτές των ΜΜΜ και σε περίπτωση που αυτός δεν γίνεται, να παίρνει τα στοιχεία του και να τον καταγγέλει άμεσα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου