Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ ΔΤ 358, Πέμπτη 20.09.12: ΟΧΙ στην Εξίσωση του Πετρελαίου Θέρμανσης με το Κίνησης


ΙΝΚΑ ΔΤ 358 Πέμπτη 20.09.12
Το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων ΛΕΕΙ ΟΧΙ στην ΑΥΞΗΣΗ της τιμής του ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, οι ψηφοφόροι δηλαδή όλων των κομμάτων.
ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗΣ.
Άλλη μία σκέψη εξαθλίωσης του Λαού
ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ Η ΌΧΙ ΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΣΤΕΓΗ
Αντί ΠΑΤΑΞΗΣ της Λαθρεμπορίας, ΠΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΤΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ
Σας Θυμίζει τίποτα, το στέγη και τροφή, κύριοι φιλόσοφοι πολιτικοί που είστε σήμερα στην τρικομματική κυβέρνηση
Με τα σχέδια να εξισώνει το πετρέλαιο θέρμανσης με της κίνησης μπορούν να επιταχύνουν την παρατεταμένη με φόρους εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
Σχεδιάζουν οι ειδικοί και οι πρόεδροι των τριών κομμάτων της κυβέρνησης, που ακολουθεί με συνέπεια την γραμμή των προηγούμενων κυβερνήσεων να διπλασιάσουν την φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε για να μην παγώνει, το κάθε νοικοκυριό, να πληρώνει στο διπλάσιο το κόστος για την θέρμανση της οικίας του, αν μπορεί βέβαια.
Το πρόβλημα που θέλουν να δημιουργήσουν με αυτές τις σκέψεις τους, είναι κοινωνικά τεράστιο, να υποχρεώνεται κάθε οικογένεια αν δεν αυτοκτονήσουν μερικά μέλη της εν τω μεταξύ, να πληρώνει μερικές χιλιάδες ευρώ για να έχει την απαραίτητη θέρμανση στους χειμερινούς μήνες. Η Θέρμανση όμως είναι έννοια ταυτόσημη με την έννοια Στέγη. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι αναφέρονται λυπητερά για τον πληθυσμό που κατοικεί σε μεγάλα υψόμετρα, που από το δριμύ ψύχος εξαναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την θέρμανση για πολλούς μήνες, από το Φθινόπωρο μέχρι το τέλος την Άνοιξης. 
Η στέρηση, της κάλυψης των βασικών αναγκών της στέγης, με μια τέτοια αύξηση στην φορολογία δεν λύνει κανένα πρόβλημα λαθρεμπορίου όπως παραπλανητικά επικαλείται ο κος Βενιζέλος και η κυβέρνηση, παρότι το κόμμα της ΝΔ σε προηγούμενη κυβέρνησή του, έχει δημιουργήσει τον απολύτως αποτελεσματικό μηχανισμό με κωδικό ΉΦΑΙΣΤΟΣ, οριστικής διακοπής της λαθρεμπορίας. Ακυρώνει τον εαυτό της. Ακυρώνουν όλοι τον εαυτό τους. Ρεζιλεύονται ξεδιάντροπα όλοι, συνεχιστικά κυκλικά.
Φαίνεται πως αυτά που ακούγονται καθημερινά από τα ΜΜΕ για «πάταξη της φοροδιαφυγής», είναι προπαγάνδα για να παρθούν πολλαπλασιαστικά μέτρα εις βάρους των Ελλήνων πολιτών καταναλωτών.
Οι δημοσιογράφοι χτυπούν ανελέητα μαζί με την κυβέρνηση τον μέσο και φτωχό πολίτη που δεν μπορεί να αγοράσει ακριβό το πετρέλαιο για την θέρμανσή του το χειμώνα.
Το ποσοστό ανεργίας και απολύσεων ανεβαίνει γεωμετρικά όπως οι εκτοξευτές κλίμακας των οχημάτων της ΔΕΗ στις επισκευές των πυλώνων της.
Σε περισσότερο από δυόμιση εκατομμύρια άνεργους, θέλουν στον αριθμό των αστέγων να προσθέσουν και όσους έχουν σπίτι, όπου πρέπει να τυλίγονται με κουβέρτες μέρα νύχτα το χειμώνα, και να περιμένουν την αλλαγή της εποχής, να γυρίσει η γη δηλαδή περί τον εαυτό της, (αφού όποιο κόμμα και να αλλάξει στην κυβέρνηση, κάνει τα ίδια και λέει τα ίδια ψέματα και επικαλείται για κάθε κακό, ότι δεν το έκανε αυτός αλλά φταίει ο προηγούμενος).
Χτυπάμε το κουδούνι του κινδύνου προς τους 300 της βουλής, πλην του κου Λοβέρδου που δήλωσε πως οι θάνατοι των καρκινοπαθών ωφελεί την μείωση των δαπανών, στο ότι, θα χαθούν ζωές μέσα στον χειμώνα, άνθρωποι που είναι στεγνοί οικονομικά και ζουν σε άθλιες συνθήκες, χωρίς φαγητό με στέρηση και της θέρμανσης θα τελειώσουν τη ζωή τους στο ψύχος. 
Οι λαθρέμποροι που δεν λιγόστεψαν από τα μέτρα των κυβερνήσεων από τον Απρίλιο του 2010, βασίζονται, στα ερείσματά τους που βρίσκονται σχεδόν έως πάντα κοντά και μέσα στις εξουσίες και τις υπηρεσίες που υπερδιαφημίζουν ότι θα τους «πατάξουν».
Αυξήθηκε η τιμή των καυσοξύλων και η καταστροφή των δασών με την παράνομη υλοτόμηση, αυξάνονται όλες οι νέες μορφές θέρμανσης.
            Το ΙΝΚΑ αναρωτιέται, και προτείνει, αυτή η κυβέρνηση (αφού συμμετέχει και τμήμα της Αριστεράς που διακηρύσσει και «την παύση της εκμετάλλευσης Ανθρώπου από Άνθρωπο») να πάρει ένα –μόνο ένα- μέτρο υπέρ του λαού. Ή του τουλάχιστον να περάσει ένας μήνας που να μην πάρουν κάποιο μέτρο σε βάρος του;
            Το ΙΝΚΑ προτείνει ένα τέτοιο. Αν  λοιπόν ο σκοπός δεν είναι η εξαθλίωση του λαού, για ξεπούλημα της χώρας χωρίς αντίσταση από νεκρούς και εξαθλιωμένους, που όλο και περισσότερο επιβεβαιώνονται οι blogers που το φωνάζουν συνέχεια, αλλά η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής: προτείνουμε το αντίστροφο που θα πετύχει, την εξίσωση του πετρελαίου κίνησης με της θέρμανσης, δηλαδή την μείωση της φορολογίας στο πετρέλαιο κίνησης. Και ………. Να δείτε πως τελειώνει και η λαθρεμπορία και πως αυξάνονται τα έσοδα του ΦΠΑ από το πετρέλαιο, θα μειωθούν οι δαπάνες θέρμανσης ευνοϊκά για όλους τους Έλληνες, θα μειωθεί το κόστος μεταφοράς παραγωγής και διακίνησης βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων, θα μειωθούν όλες οι τιμές των προϊόντων για τους καταναλωτές, θα αυξηθεί η ζήτηση και τα έσοδα ΦΠΑ.
Σημασία έχει το τι στ αλήθεια θέλεις να κάμεις και αν μπορείς να κρύψεις το κακό που θέλεις να κάμεις. Εκτός και αν νομίζεις το κακό σαν καλό, οπότε δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, οπότε πάμε στην άποψη του Διευθυντή του Ευαγγελισμού πως χρειάζεται ψυχίατρος της βουλής.
Εμείς και οι καταναλωτές που τηλεφωνούν στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ, θεωρούμε ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ το κτύπημα όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ αντί των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ

Εκτός από την φρίκη των αυτοκτονιών, κύριε Βενιζέλε,
θέλουμε να μην προστεθούν και άνθρωποι που θα πεθαίνουν από το κρύο.

Οι Έλληνες ψήφισαν κόμματα και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις,
Και, τα κόμματα μπορούν και πρέπει να απολογούνται μόνο στους εκλέκτορες εντολείς των, στους Έλληνες μόνο δηλαδή, και όχι στην Τρόικα των χαμηλόβαθμων υπαλλήλων και το ΔΝΤ, που σύμφωνα με επίσημες και ήδη δικαστικά ελεγχόμενες καταγγελίες, τους κάλεσαν και τους παρέδωσαν γη και ύδωρ και ακόλουθα και ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου