Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Περνάμε στην αντίσταση!


Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012
Πατριωτικό Μέτωπο: Περνάμε στην αντίσταση.
Σε σειρά δράσεων, απέναντι στο πολιτικό σύστημα και δίπλα στο Λαό, αποφάσισε να προχωρήσει το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.
«Απέναντι στους εκφραστές και απολογητές των τοκογλύφων, εγχώριους «ατζέντηδες» των ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ και στην καταστροφική για το Λαό πολιτική τους, αντιτάσσουμε τις δυνάμεις μας, με κάθε δυνατό τρόπο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΠΣ του Κινήματος.
«Το πολιτικό σύστημα, κλέφτης και εκβιαστής των Ελλήνων πολιτών, θα πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίζει την αλητήρια συμπεριφορά του, χρησιμοποιώντας σαν όργανα εκβιασμού και τρομοκρατίας, την Εφορία και τα ΜΑΤ. Δεν μπορεί να συνεχίζει να οδηγεί τους πολίτες στην αυτοκτονία, στην απόγνωση, στην κονιορτοποίηση της αξιοπρέπειάς τους. Δεν μπορεί να συνεχίσει να κλέβει τα πενιχρά εισοδήματα των πολιτών, να ξεπουλάει στους διεθνείς απατεώνες, τη Δημόσια περιουσία.
Καλούμε όλους τους πολίτες, αυτούς που η εφορία κατάσχει πια το μισθό και τα σπίτια τους, αυτούς που καθημερινά βουλιάζουν στην απόγνωση, στην ανεργία, στην κατάθλιψη, να σηκώσουν το κεφάλι. Να κλείσουν τα αφτιά τους στις υποσχέσεις των «μάγων» που «ως εκ του θαύματος, θα τους λύσουν τα προβλήματα», επειδή είναι τα «καλά παιδιά της αριστεράς και της προόδου και οι καλοί κομμουνιστές», ή τα «δυναμικά παιδιά της δεξιάς και της ακροδεξιάς».
Δεξιά και αριστερά, τα «αφεντικά», ήταν, είναι και θα παραμείνουν τα ίδια: Αδυσώπητοι, ιδιοτελείς, δημαγωγοί, καιροσκόποι, βαθύτατα εξουσιαστές. Την ίδια ώρα, τα πολιτικά αποβράσματα της μειοψηφίας που κυβερνά ελέω του μεταχουντικού ανάπηρου ελληνικού Συντάγματος, δεν δείχνουν – ως κλασικά παχύδερμα που ήταν, είναι και θα παραμείνουν - να καταλαβαίνουν τίποτε από το διαρκές έγκλημα που διαπράττουν σε βάρος του Λαού και από το χωρίς σταματημό μαρτύριο, στο οποίο τον έχουν καταδικάσει.
Ο Λαός, δεν πρέπει να ξεχνά πως όποτε αυτή η Πατρίδα, μπήκε σε σκοτεινούς δρόμους – όπως σήμερα – ΑΥΤΟΣ και μόνο ΑΥΤΟΣ, ήταν η απάντηση στα αδιέξοδα. Ας πάρει λοιπόν για μια ακόμη φορά, την υπόθεσή του στα χέρια του.
Από την πλευρά του, το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να απαντήσει στους ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡιδες, και θα απαντήσει».
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου