Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Νίκος Παπάς (ΣΥΡΙΖΑ) προς Μπόμπολα: Αν νομίζετε ότι θα ξεχάσουμε τις άδειες, κάνετε MEGAλο λαθος!


http://olympia.gr/2012/05/23/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CE%BD-%CE%BD/

Νέο επεισόδιο φαίνεται πως ξεκινά στην κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στο μετοχικό κεφάλαιο του οποίου συμμετέχει ο Γιώργος Μπόμπολας, εκδοτης του Εθνους, καθώς ο Νίκος Παππάς, διευθυντής στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα έκανε σήμερα ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο στο Twitter του.
20120523-113019.jpgΣυγκεκριμένα, ο προσωπικός φίλος και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα από τα χρόνια της Νεολαίας του Συνασπισμού, και γιος του παλιού στελέχους του ΚΚΕ Εσωτερικού, Στέλιου Παππά, έγραψε σήμερα στο Twitter του:
Νίκος Παππάς ‏@nikospappas16 Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war…
Την ανάρτηση του διεθυντή του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο γνωστος δημοσκόπος Χριστόφορος Βερναρδάκης:
«Τι αλλαζονεία είναι αυτή κύριε!! και έχετε μόλις 17 τα εκατό. δηλαδή στα 25 τι θα κάνετε;»
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε αρνηθεί πρόσφατα να μετάσχει σε δελτίο ειδήσεων του MEGA, αφορμή για να ξεσπάσει ένα μίνι πόλεμος δηλώσεων και διαρροών. Αιτία ήταν η άποψη του Αλέξη Τσίπρα ότι ο τηλεοπτικός σταθμός είχε «αποκλείσει» τον ίδιο και το κόμμα του το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το δελτίο ειδήσεων.
Iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου