Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

KAMMENOΣ Ή Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ


To έλαβα μέσω e-mail από ένα φίλο μου και το παραθέτω αυτούσιο: (η απάντηση δεν είναι δική μου, είναι μέρος του e-mail)

..
.....Ας πουμε για μια πιθανη μελλοντικη ιστορια:
Καμμενος και Συριζα συνεργαζονται ως αντιμνημονιακες δυναμεις αντιπροσωπευοντας τον ελληνικο Λαο. Λιγο πριν την συνεργασια τους ο Τσιπρας εχει τελειωσει την ομιλια του με την εξης φραση:" Γιατι εμεις που αντιπροσωπευουμε τον λαο που δεν μπορουνε πια να ξεγελασουνε. ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι ανεξαρτητοι Ελληνες"
Συνεργαζονται λοιπον σχηματιζουν κυβερνηση και δινονται με παθος στην ανατροπη του μνημονιου. Ωστοσο για να το πετυχουν αυτο πρεπει να περασουν απο την δοκιμασια της διαπραγματευσης με την τροϊκα. Εκει και ενω προσπαθουν να υποστηριξουν τα δικαια του ελληνικου λαου παιρνουν απο την τροικα την εξης απαντηση : ή κανετε αυτο που σας λεμε ή σας πεταμε οριστικα και αμετακλητα εξω απο τη Ευρωπη. Καμμενος και Τσιπρας συνειδητοποιουν οτι η Τροικα στην πραγματικοτητα δεν εχει καμια διαθεση διαπραγματευσης οτι ο,τι μεχρι τωρα εμφανιζονταν σαν ενα σκληρο ποκερ για το ποια αποψη θα υπερισχυσει δεν ηταν παρα ενα στημενο παιχνιδι. Δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Καταβεβλημενοι, ανθρωπινα ρακη, κοιταζονται στα ματια, με τα ματια του Ενος να καθρεφτιζουν την ΨΥΧΗ του Αλλου και με την προδοσια να ειναι χαραγμενη στο σωμα και την ψυχη, χωρις να μπορουν να αντιδρασουν, ακινητοποημενοι, εγκαταλελλειμενοι, με τη σιωπη να απλωνει το παγερο το διχτυ της- δεν βρισκουν να κανουν τιποτε αλλο παρα να πεσει ο ενας στην ΑΓΚΑΛΙΑ του αλλου. Και με αυτη την Πραξη ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ. Και μεσα σε αυτη τη μηδαμινη και αιωνια σιωπη, με τα χαρτια της διαπραγματευσης απιθωμενα στο τραπεζι, με τους ευρωπαιους εταιρους αποσβολομενους, με τις με τις παγερες σκιες τους να πνιγουν το δωματιο, με τους δημοσιογραφους απ εξω να περιμενουν την Ειδηση, μεσα λοιπον σε αυτη τη μηδαμινη και αιωνια σιωπη-μαρτυρας της Πραξης ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕ  ΦΩΣ.


ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:
   
Ας πούμε μια ιστορία που έχει σκυλοβαρεθεί να επαναλαμβάνεται
Αυτό που φοβούνται Μέρκελ, ΔΝΤ, δανειστές είναι να μην γίνει η Ελλάδα υπόδειγμα δραπέτη για την οικονομική φυλακή που ετοιμάζουν για όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου. Επομένως οι εγκλωβισμένοι και οι ανήμποροι να αντιδράσουν είναι οι πολιτικές μαριονέττες της παγκόσμιας χούντας που πέφτουν οι ίδιοι στο δόκανο που έστησαν στην Ελλάδα. Διότι είναι κατά πως φαίνεται γραμμένο η μικρή ψωροκώσταινα να χαλάει τη σούπα στους παγκόσμιους δεσμοφύλακες: τη χάλασε το 9600π.Χ.(μάχη Ελλήνων-Ατλάντων), την χάλασε το 490π.Χ.(μάχη Μαραθώνα) τη χάλασε το 320π.Χ.,(Αλεξανδρινή κατάκτηση και όχι μόνο) τη χάλασε και το 1940-44. Τους είμαστε το κακό σπυρί. Τυχαίο; Δε νομίζω. Ούτε και εκείνοι νομίζουν, διαφορετικά δεν θα ξεκινούσαν το μάντρωμα από τη χώρα των τρελλών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου