Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Παρέμβαση Credit Suisse: Αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ έχει πιθανότητες 30% να βγείτε από το ευρώ! Αν προηγούνταν το ΠΑΣΟΚ τί θα έλεγε;


http://olympia.gr/2012/05/25/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-credit-suisse-%CE%B1%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80/

Το καταλάβαμε ρε παιδιά… Μας λένε «ψηφίστε ό,τι θέλετε – μιας και έχετε δημοκρατία – αλλά όχι αυτό που δεν θέλουμε εμείς!)

Η μια τράπεζα μετά την άλλη (με τη μορφή εκθέσεων, συμβουλών, εκτιμήσεων) τρομοκρατούν τον κόσμο. Αν οι Έλληνες ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ έχουν πιθανότητες 30% να βγουν από το ευρώ, είπε ο Robert Parker της Credit Suisse στο περιθώριο διεθνούς συνεδρίου.

“Υπάρχει μια πιθανότητα 70% ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, υπάρχει επίσης πιθανότητα 70% να φύγει από το ευρώ τα επόμενα δύο – τρία χρόνια, αν δεν διαγραφεί μέρος του χρέους της”.

Δεν μας λένε… Αν βγει το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, τι πιθανότητες έχουμε να μείνουμε στο ευρώ; Χωρίς αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ή κάποιες αλλαγές του θέλει να κάνει τώρα ο Beni; Γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες μας έλεγε ότι αλλαγές δεν γίνονται, πρέπει να εφαρμοστεί το μνημόνιο μέχρι κεραίας κτλ.

Πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ τρίβουν τα χέρια τους…  Όσο τους χτυπάνε τόσο θα συνεχίσει να αντιδρά ο κόσμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου