Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Οι λυπητερές απο Δευτέρα αν δεν τους ανατρέψουμε



Έτοιμα τα εκκαθαριστικά για το ΕΤΑΚ και το ΦΑΠ του 2010 και του 2011,ενώ αν παραμείνουν οι δοσίλογοι στην εξουσία έρχονται νέες περικοπές εισοδημάτων,νέα λουκέτα,νέες στρατιές ανέργων και άστεγων.Τα δεδομένα αυτά πρέπει να τα σκεφθούν σοβαρά όσοι ακόμα αμφιταλαντεύονται.
Έτοιμη για την αποστολή των λογαριασμών για τους παλαιότερους φόρους επί των ακινήτων είναι η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.
Οι λογαριασμοί είχαν καθυστερήσει (υποτίθεται) από τα προβλήματα στη μηχανογράφηση και το Περιουσιολόγιο, ενώ αναμένεται το πράσινο φως, προφανώς από την κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της Κυριακής, για να προχωρήσει στην αποστολή των λογαριασμών.

Ετοιμα είναι τα εκκαθαριστικά για το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ)  2009 - που αφορά όσους έχουν περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ - και για τον ΦΑΠ 2010 και 2011 που αφορά τις περιουσίες συνολικού ύψους 200.000 ευρώ κατ' άτομο.

Εν τω μεταξύ είναι γνωστό σε όλους- κανένας δεν μπορεί να επικαλεστεί άλλοθι άγνοιας- ότι αν σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ κλπ,έρχονται νέα μνημόνια,νέες δανειακές συμβάσεις για τη συνέχιση πληρωμής των τοκογλύφων,νέες απολύσεις,νέες περικοπές εισοδημάτων,νέα λουκέτα,νέες στρατιές ανέργων και άστεγων.

Τα δεδομένα αυτά πρέπει να τα σκεφθούν σοβαρά όσοι ακόμα αμφιταλαντεύονται.

Θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους τις χιλιάδες τραγωδίες που σιωπηλά εξελίσονται γύρω τους και ας μην τους αφορούν άμεσα προσωπικά σε αυτή τη φάση.

θΑ πρέπει να σκεφθούν ότι δεν θα πρέπει να νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει ο τόπος.

Ας μην γίνουν συνεργάτες των δοσίλογων.

 
stopcartel Newsdesk 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου