Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΗ Ο ΤΖΕΦΡΙ! Ο… ΒΑΨΟΜΑΤΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΗΓΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΣΑΟΥΝΑ!!!!


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1710:2012-05-23-10-01-57&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2koulouris-vapsomatias

Διαβάστε είδηση να τρελαθείτε! Τον Κίμωνα Κουλούρη τον θυμάστε; Προφανώς θα τον είχατε ξεχάσει τελείως, εάν δεν είχε συμβεί εκείνο το απαράμιλλο επεισόδιο με τους αστυνομικούς και την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη...
Κι όμως, ο Κίμων που δέχτηκε αλλεπάλληλες πολιτικές επιθέσεις για το... έντονο βλέμμα του, όχι μόνο επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά επισκεπτόμενος αιφνιδίως την Ιπποκράτους, ζήτησε από τον πρόεδρο Μπένι να του επιτρέψει να κάνει σάουνα στο γυμναστήριο του τιμημένου Γιωργάκη, επειδή την είχε ανάγκη!
Το φοβερότερο; Ο Βενιζέλος δεν ήταν μόνος του την στιγμή της εισβολής του «τυφώνα» Κουλούρη. Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Άννα Διαμαντοπούλου είναι ορισμένα από τα κορυφαία στελέχη που ήταν παρόντα στη σκηνή – έκπληξη.
Μάλιστα, ο Κουλούρης, άδραξε την ευκαιρία και έδωσε και συμβουλές: «Δεν έχετε καμία ελπίδα για ανάκαμψη, όσο κτυπάτε τον Τσίπρα, τόσο καλό του κάνετε».
Φοβερά πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου