από e-mail
Ας ξεκινήσουμε την ιστορία μας από την εποχή του Γιουγκοσλαβικού πολέμου (1993), όπου οι Σέρβοι προελαύνουν, οι μουσουλμάνοι έχουν πάθει πατατρακ και τελικά παρεμβαίνουν οι Αμερικάνοι (υπέρ των Μουσουλμάνων) και βομβαρδίζουν τη Σερβία. Κάπου τότε αναλαμβάνει πρωτοβουλία εκπλήσσοντας τον κόσμο όλο η Ελλάδα με τις τότε ειρηνευτικές (φιλοσερβικές) πρωτοβουλίες του κατά τα άλλα καντέμη Μητσοτάκη. Ως γνωστόν, ο αμερικανικός παράγοντας δυσαρεστείται ιδιαίτερα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (τότε έγιναν και τα σχετικά έντονα έγγραφα του state department) και που διασταυρώνοντάς τα ο Cristofer (αν θυμάμαι καλά) δηλώνει στην Ελλάδα ότι «τον Οκτώβριο θα έχετε εκλογές» -ότι δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση θα πέσει. Όντως τον Οκτώβριο ο Σαμαράς με το Συμπιλίδη ρίχνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη (με το πρόσχημα του σύνθετου ονόματος των Σκοπίων - αν και τώρα ο Σαμαράς είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας). Στο μεταξύ τα μέσα ενημέρωσης (ο φιλοαμερικάνικος Τηλέτυπος-MEGA ο ΑΝΤ1 κτλ, καθώς και οι Λαμπρακιάδες εφημερίδες) έχουν ξεσκιστεί στην προπαγάνδα κατά του Μητσοτάκη που ήθελε να ιδιωτικοποιήσει ένα ποσοστό του ΟΤΕ και τελικά στις εκλογές που ακολουθούν εκλέγεται ο ασθενής Παπανδρέου και εν συνεχεία κληρονομεί ο φιλογερμανός Σημίτης ο οποίος με την αμέριστη στήριξη των Γερμανών κερδίζει την κούρσα της διαδοχής (ας θυμηθούμε και τα σχετικά πανηγύρια του γερμανικού τύπου Bild και τα ρέστα).
Για την ιστορία, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ιδιωτικοποίησε και τον ΟΤΕ κατά το διπλάσιο ποσοστό και σε τιμή 35% χαμηλότερα:))) Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης έχει παραιτηθεί για να μάθει άλλη φορά να μην τα βάζει με τους Αμερικάνους.
Το πάθημά του αυτό φαίνεται (από τα μελλούμενα) ότι το δίδαξε πολύ καλά στην κόρη του Μπακογιάννενα.
Στην ηγεσία της ΝΔ είναι πλέον ο Καραμανλής και στις ερχόμενες εκλογές είναι έτοιμος να αναλάβει την εξουσία, όμως οι Αμερικάνοι έχουν διαφορετική άποψη και γίνεται το σκηνικό με τη νοθεία και τις ελληνοποιήσεις (όπου ψήφισε και ο Μεχμέτ και ο Αλή) και ο Καραμανλή χάνει για "μερικές" ψήφους.
Η υπόθεση ήταν ήδη γνωστή από πριν (δημοσίευμα ρωσικής Pravda τότε) οπότε και οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει τη ΝΔ για το τι πρόκειται να συμβεί στις εκλογές και τελικά επαληθεύονται. Επειδή τα στοιχεία τους έρχονται στο πιάτο, ο Καρατζαφύρερ ζητά να γίνει ένσταση για ακύρωση και επανάληψη των εκλογών, αλλά περιέργως ο Καραμανλής σιφιλιάζεται. (Εκεί κάποιοι είπαν ότι του είχαν υποσχεθεί τις επόμενες εκλογές - αλλά για αυτό δεν έχουμε στοιχεία) και γίνεται η γνωστή ιστορία «Σαλώμη» όπου ο Καρατζαφέρης εκδιώκεται από τη ΝΔ.
Ακολουθεί μεγάλη δυσαρέσκεια των Ρώσων οι οποίοι και τελικά αρχίζουν επικοινωνία με το νέο κόμμα που δημιουργείται - ΛΑΟΣ.
Κυβερνά αβέρτα λοιπόν ο Σημίτης και τότε είναι που έχουμε την αρχική επικράτηση των Γερμανών στην Ελλάδα (με την άδεια του Αμερικανού φυσικά). Παίρνουμε τους Ολυμπιακούς και τρώνε με χρυσά κουτάλια οι αμερικανάκηδες Αγγελόπουλοι, καθώς και οι Γερμανοί της Siemens και της Hochtieff που φτιάχνει με τρελή ανάθεση και μούφα διαγωνισμό και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζελ. Στο μεταξύ τρώνε αβέρτα και οι Μπομπολαίοι και οι λοιποί συγγενείς στους οποίους ανατίθενται απευθείας τα τμήματα Αττικής οδού κτλ κτλ.
Αφού ο Σημίτης έχει επιτελέσει εξέχον έργο και αφού έχει βάλει και τη χώρα στο Ευρώ και οι Γερμανοί έχουν εξοικονομήσει τα μέγιστα, αποσύρονται για λίγο από το ελληνικό προσκήνιο και επανέρχονται πανηγυρικά οι Αμερικάνοι να παίξουν μπαλίτσα, τώρα όμως για τη μεγάλη μπάζα: τα πετρέλαια.
Ως λογικό λόγω των τότε εξελίξεων ή ως υποσχόμενο στον Καραμανλή, οι επόμενες εκλογές δίδονται στον Καραμανλή. Αυτός όμως για λόγους είτε πατριωτισμού είτε για άλλους λόγους αρχίζει και στρέφεται προς τη Ρωσία. Οι Ρώσοι αποδέχονται τη συμμαχία και μέσω του κέντρου επικοινωνίας Μονή Βατοπεδίου εγκαθιστούν σχέσεις με την ελληνική κυβέρνηση με πρωτεργάτη τον και καλά απατεώνα αργότερα και φιλορώσο Εφραίμ.
Στο μεταξύ όμως, λόγω ασχετοσύνης, ο Καραμανλής δεν έχει φροντίσει να κρύψει τις προθέσεις του οι οποίες κάνουν μπαμ με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να έχουν σκυλιάσει για το παιχνίδι που τους έπαιξε (αν τους έπαιξε), κάτι για το οποίο δεν πρόκειται όπως δείχνει το μέλλον να του συγχωρήσουν. Επιπλέον, λόγω ασχετοσύνης έχει επιλέξει ο Καραμανλής τραγικούς συνεργάτες που ιδέα δεν έχουν από μυστικές υπηρεσίες ( θα μου πείτε: εδώ δεν έχουν δουλέψει και ποτέ - από μυστικές υπηρεσίες θα ξέρανε?) και αρχίζει και εκτίθεται διαρκώς (βλ. Ρουσόπουλοι κτλ, ασχέτως αν τελικά είχαν καλές προθέσεις). Επιπλέον να θυμίσουμε το σαμποτάζ της Μπακογιάννη που όσο ο Καραμανλής διαπραγματευόταν με τους Ρώσους τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, εκείνη έτρεχε για συναντήσεις στην Ουάσιγκτον. Επίσης μην ξεχνάμε τη στάση του Σαμαρά (γνωστός Αμερικανιστής όπως είπαμε πριν που έριξε το Μητσοτάκη) με τις δικές του επίσης επισκέψεις στην Ουάσιγκτον. Επίσης για να μην ξεχνάμε το συνασπισμό Ρωσίας- Ελλάδας αλλά πάντα μέσω της εκκλησίας, να θυμίσουμε τη δολοφονία του ιεράρχη εξ Αλεξανδρείας με τη γνωστή πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινουκ την ώρα που πήγαινε αυτός στο Αγ.Όρος στη μονή Βατοπεδίου.
{Για την ιστορία αξιοσημείωτο είναι το μετέπειτα «τυχαίο» σκάνδαλο του Βατοπεδίου (το οποίο τελικά δεν ήταν σκάνδαλο και το ύψος του δεν έφτανε ούτε τα €50 εκ.) και τη φυλάκιση του Εφραίμ χωρίς να έχει βέβαια αποδειχτεί ακόμη τίποτα, τη στιγμή που οι Χριστοφοράκοι που έχουν ομολογήσει είναι ακόμη απέξω, καθώς και την έντονη δυσαρέσκεια του Πούτιν για τη φυλάκιση Εφραίμ και τέλος την επίσκεψη Καρατζαφύρερ στη φυλακή στον Εφραίμ.}
Η Ελλάδα στο μεταξύ έχει υπερχρεωθεί λόγω ασχετοσύνης της κυβέρνησης ΝΔ με τόσο χρέος όσο είχε συσσωρεύσει η χώρα τα προηγούμενα 100 χρόνια! Α! Ξεχάσαμε να πούμε ότι στο μεταξύ εφόσον έχουν αποσυρθεί οι Γερμανοί και έχουν έρθει οι Αμερικάνοι πάλι, λογικό είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ έχει αντικατασταθεί ο Σημίτης με τον Αμερικανό ΓΑΠ.
Η οικονομία της Ελλάδας πάει για φούντο στο μεταξύ και οι Αμερικάνοι βιάζονται να ρίξουν τον Καραμανλή πριν την οριστικοποίηση του αγωγού και πριν το κλείσιμο της συμφωνίας για τα ρωσικά άρματα. Ακολουθεί η «μυστική» συνάντηση Καρατζαφέρη -Ρώσων και η πρόταση Καρατζαφέρη στον Καραμανλή να δώσουμε το Νεώριο, μετά η συνάντηση Ρουσόπουλου-Ρώσων και άλλου νεοδημοκράτη - ρώσων και επίσης ακολουθεί η προσφορά της Ρωσίας για τα μαχητικά Su-27 (ή τα μεταγενέστερα Su-35 δε θυμάμαι ποια από τα δύο) σε τιμή "Για σένα μόνο τώρα!":))) Οι Αμερικανοί σκυλιάζουν και ακολουθεί το πρώτο κάψιμο της Ελλάδας. Ακολουθεί η γνωστή δήλωση Πολύδωρα που ο κακομοίρης δεν κρατήθηκε και πήγε να υπονοήσει κάτι για το «στρατηγό άνεμο», αλλά τα ΜΜΕ που βομβαρδίζουν ανελέητα τον Καραμανλή τον κάνουν βούκινο. «ΑΝΕΜΟΣ» ήταν ο κωδικός της επιχείρησης των εμπρησμών - και συμπεριλαμβανόταν και στο σχέδιο «ΙΜΠΡΑΗΜ» – τα αποκάλυψε μετά ο Βελόπουλος - τέλος πάντων περίληψη είπαμε να κάνουμε).
Στο μεταξύ ο Καραμανλής αντέχει οριακά και τότε βγαίνει ο Καρατζαφέρης (με ρώσικες οδηγίες) και του λέει: «Σου δίνω τους 10 βουλευτές μου για να πάρεις μέτρα, αλλιώς του χρόνου θα είμαστε στο ΔΝΤ». Ο Καραμανλής όμως λέει όχι (μάλλον έχει αποφασίσει τη φυγή του). Έρχεται και το δεύτερο κάψιμο στην Αττική αυτή τη φορά και ανακοινώνονται τελικά εκλογές - πτώση κυβέρνησης.
Επιπλέον συμβαίνει σοβαρό περιστατικό απαγωγής (που δε μπορώ να αναφέρω - αν και κάποιοι ίσως γνωρίζουν) και αφορά την οικογένεια Καραμανλή. Ο Καραμανλής βγαίνει και αυτοκτονεί με διάφορες δηλώσεις προεκλογικά και ο ΓΑΠ αναλαμβάνει πανηγυρικά τη διακυβέρνηση της χώρας.
Και το πρώτο πρώτο που κάνει είναι να ακυρώσει τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Το μεγάλο πανηγύρι για χρεοκοπία και ξεπούλημα του υπεδάφους ξεκινάει. Το σχέδιο όμως των Αμερικάνων (να χρεοκοπήσουν άμεσα την Ελλάδα για να αναλάβουν το υπέδαφος φόρα παρτίδα) γίνεται γνωστό και οι Γερμανοί και ΕΕ τρώνε φρίκη γιατί έχουν όλα τα ελληνικά ομόλογα και θα τα βάλουν στον πάτο τους. Η Γερμανία αντιδρά έντονα αλλά οι Αμερικανοί επιμένουν για χρεοκοπία της Ελλάδας. Στην προσπάθεια για διάσωση προσωρινή της Ελλάδας, έρχεται το Μνημόνιο Ι με το οποίο οι ευρωπαίοι προσπαθούν να δώσουν χρόνο στην Ελλάδα προκειμένου να προλάβουν να ξεφορτωθούν τα ελληνικά οικονομικά στοιχεία. Οι Αμερικάνοι βιάζονται όμως να μας χρεοκοπήσουν και οργανώνουν την καταψήφισή του. Ο Αμερικανός ακόμη Σαμαράς φυσικά ψηφίζει όχι στο Μνημόνιο 1 και ο ΓΑΠ ετοιμάζει αποστασία κάποιων που θα ψηφίσουν αιφνιδιαστικά όχι και η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Παίρνει όμως εντολή ο Καρατζαφέρης από τους Ρώσους και ψηφίζει ναι την τελευταία στιγμή, οπότε και το σχέδιο χρεοκοπίας αποτυγχάνει.
Οι Αμερικάνοι το καταπίνουν προσωρινά και δίνουν εντολή στο ΓΑΠ να μην εφαρμόζει τίποτα ώστε ούτως η άλλως να χρεοκοπήσουμε. Εδώ όπως είναι προφανές, οι Γερμανοί έχουν κοινό συμφέρον με τους Ρώσους και όλοι πολεμούν τον ΓΑΠ. Λόγω ασχετοσύνης ο ΓΑΠ δεν καταφέρνει να φέρει εις πέρας τη γρήγορη χρεοκοπία και κάνει την ύστατη προσπάθεια κατεδάφισης και καταψήφισης της τότε σύμβασης το Χειμώνα, με τη δήλωσή του για δημοψήφισμα. Τελικά αποτυγχάνει και πέφτει από την κυβέρνηση. Ακολουθεί ο περίγελος από τα αμερικανικά άρθρα οτι «ούτε μια χώρα δε μπορεί να χρεοκοπήσει» και οι Αμερικάνοι προσωρινά χάνουν το παιχνίδι της άμεσης χρεοκοπίας.
Γίνεται μια προσπάθεια να αφήσουν στο τιμόνι υποκατάστατο του ΓΑΠ (τον Πετσάλνικο - στον οποίο όλως τυχαίως συμφωνούν και ο ΓΑΠ και ο Αμερικανός ακόμη Σαμαράς), αλλά τελικά δεν έχουν πια δύναμη και ο Καρατζαφέρης με υποστήριξη Ρώσων και Γερμανών που δε θέλουν αμερικανοΠετσάλνικο τους τη χαλάει. Εν τέλει έρχεται ο Παπαδήμος.

Μένουν στο παιχνίδι Ρώσοι και κυρίως Γερμανοί, οι Ρώσοι με μικρή δύναμη λόγω Καρατζαφύρερ και οι Γερμανοί με ποιον τώρα? Σκάει μύτη επομένως ο φιλομερκελιστής Βενιζέλος και ξαφνικά αλλάζει στάση και ο Σαμαράς (που για να κυβερνήσει πρέπει να πάει με τους δυνατούς, που τώρα είναι οι Γερμανοί).
Οι Γερμανοί παίζοντας τώρα μπαλίτσα, ετοιμάζουν το νέο Μνημόνιο (με διαφορετικούς όρους από το πρώτο για όποιον το έχει διαβάσει - διότι το πρώτο ήταν για να κερδίσει η Ελλάδα χρόνο ενώ το δεύτερο για να υποθηκευτεί αφού είναι πλέον μόνο οι Γερμανοί στο παιχνίδι! ξυπνήστε!). Έρχεται η ώρα της ψηφοφορίας, ο Ρώσος έχει φύγει από την κυβέρνηση και μένουν μόνο οι γερμανόφιλοι που φυσικά ψηφίζουν το μνημόνιο. Μάλιστα λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς το Σαμαρά κυρίως (βλ. Wikileaks στις ρώσικες αναφορές - ότι ο Σαμαράς πάει με όποιον είναι ο ισχυρός) βάζουν Σαμαρά και ΓΑΠ-Βενιζέλο να υπογράψουν δέσμευση ότι για όσο πολιτεύονται είναι δεσμευμένοι να τηρήσουν τα δεδομένα του μνημονίου. Ο ρωσόφιλος Καρατζαφύρερ αποχωρεί από την κυβέρνηση και πλέον δηλώνει κατά αντιστοιχία των ρωσικών Μ.Μ.Ε. οτι οι Γερμανοί μπλοφάρουν προκειμένου να ψηφιστεί το Μνημόνιο ΙΙ (κάτι που επιβεβαιώνεται μετά από τη Μέρκελ -Γιούνκερ στη δήλωσή τους προ εβδομάδων οτι «Όχι. Η Ελλάδα δε θα χρεοκοπούσε διότι θα ήταν καταστροφή για τη Ευρώπη» και τα ρέστα). Έξω και οι Ρώσοι από το παιχνίδι και οι Γερμανοί είναι μόνοι τους.
Οι εκλογές που έρχονται έχουν ένα και μόνο χαρακτηριστικό: Κατά πόσο θα μείνουν μόνοι τους οι Γερμανοί στο παιχνίδι. Αν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πάρουν αυτοδυναμία, μένουν μόνοι τους και μας χρεοκοπούν για να πάρουν ότι τους ανήκει από το μνημόνιο ή πράττουν αντιστοίχως χωρίς ονομαστική χρεοκοπία με αποικιοποίηση της Ελλάδας.
Το Μέλλον: Οι Αμερικάνοι δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν έξω από το παιχνίδι. Έχει αναρωτηθεί κανείς τί να κάνει άραγε ο Γιωργάκης από τη στιγμή που πήρε πόδι? Ή έχει αναρωτηθεί κανείς τί ρόλο βάραγε εδώ ο Ερντογαν που ερχόταν και του έκανε διαρκώς επισκέψεις??? Λέω λοιπόν οτι AN οι Ρώσοι μείνουν έξω από το παιχνίδι θα δούμε να γίνεται το εξής: Θα δούμε «κάποιοι» να αφήνουν την Ελλάδα  να ανακηρύξει ΑΟΖ, αλλά κάποιοι άλλοι θα ΠΕΤΑΞΟΥΝ την Τουρκία στο παιχνίδι για να σταματήσει τα σχέδια αυτά και να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι. Τότε η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο.
Σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε.