Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ν.Μιχαλολιάκος: Με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, σας νίκησα


Σε δηλώσεις του, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή «παρά τη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Με λασπολογήσατε, με συκοφαντήσατε, σας νίκησα», ήταν το μήνυμα του προέδρου της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των exit polls που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή στο νέο κοινοβούλιο.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή παρά «τη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων» που «μας συκοφάντησαν με το χειρότερο τρόπο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Περιφρόνησαν τον ελληνικό λαό και ο λαός τους περιφρόνησε», πρόσθεσε και κατήγγειλε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά ως έναν από τους «κατ' εξοχήν συκοφάντες» του εθνικιστικού κινήματος, ο οποίος όπως σημείωσε, «μίλησε για πατριωτισμό όταν έχει υπηρετήσει τρεις μήνες στο ναυτικό» και «έλεγε ψέμματα ότι δε θα κάνει συγκυβέρνηση και αμέσως βγήκε και είπε ότι θα κάνει συγκυβέρνηση».
«Η χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται. Εμείς θα αντισταθούμε, μέσα κι έξω από τη Βουλή για μια Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του μνημονίου» και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και «την κοινωνική ζούγκλα που έχουν φέρει οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος και αφού έκανε λόγο για «Έλληνες πατριώτες» και «λεβεντόπαιδα με μαύρες μπλούζες που κρατούσαν ελληνικές σημαίες», διεμήνυσε: «Όσοι προδίδουν τον ελληνισμό να φοβούνται», ερχόμαστε!»
Μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Καζαντζάκη (κοντά στο δικαστικό μέγαρο), πανηγυρίζοντας για τα αποτελέσματα των exit polls και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών.
Ανάμεσά τους βρίσκονται και υποψήφιοι βουλευτές, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο σημείο κι έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου