Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Ο Λαός, τιμώρησε τα κόμματα του Μνημονίου. Το αποτέλεσμα, μπορεί και πρέπει να γίνει ευκαιρία, για Άμεση Δημοκρατία


Αθήνα, 7 Μαΐου 2012
Ο Λαός, τιμώρησε τα κόμματα του Μνημονίου. Το αποτέλεσμα, μπορεί και πρέπει να γίνει ευκαιρία, για Άμεση Δημοκρατία.
Εκφράζοντας μέσα από την κάλπη την οργή του, ο ελληνικός Λαός, τιμώρησε τα κόμματα του μνημονίου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, τα οποία έσπρωξαν τη χώρα στην καταστροφή, και στην  εκχώρηση της λαϊκής εντολής, σε κέντρα εξουσίας πέραν των εθνικών συνόρων.

Το Πατριωτικό Μέτωπο με την στάση του, τα μέλη και τους φίλους του, συμμετείχε στην διαδικασία «ξηλώματος», του μνημονιακού μετώπου και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένο για το σκληρό χτύπημα του Λαού, στον δικομματισμό.

Παρακολουθώντας τώρα τα «παζάρια» που γίνονται στα κόμματα του αντιμνημονιακού μετώπου, τα οποία επιμένουν στην ίδια λογική των κομμάτων εξουσίας και του τύπου «εγώ θα σας σώσω», το ΠΑΜ, καλεί τα κόμματα που εξέφρασαν τη λαϊκή οργή, να αδράξουν την ευκαιρία και να παραδώσουν την εξουσία στον ελληνικό Λαό, μέσω του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος που εδώ και ένα χρόνο, έχει παραδώσει στην ελληνική κοινωνία, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Η μοναδική αλήθεια είναι - και το γνωρίζουν αυτό και ο Τσίπρας, και η Παπαρήγα, και ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος και ο Κουβέλης  – πως ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

Η διέξοδος που τους προσφέρεται, μέσα από τη διαδικασία της κλήσης του Λαού,  σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για την ολοκλήρωση και έγκριση του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος, πέραν από τη τεράστια ιστορική της σημασία, είναι και Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ. Όλα τα υπόλοιπα του τύπου «κέρδισε η αριστερά, κέρδισε η κεντροδεξιά, κέρδισε ο εθνικισμός» κλπ, είναι πολιτικός ναρκισσισμός και λάθος ερμηνεία – για μία ακόμη ίσως φορά – της εντολής του ελληνικού Λαού.

Οι εποχές που έρχονται θα είναι οι σκοτεινότερες της νεώτερης ιστορίας μας και ο Λαός, θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο, σε όλες τις αποφάσεις. Γιατί αυτός και μόνον αυτός στο κάτω-κάτω πληρώνει το «μάρμαρο» και αυτός θα πρέπει να επιλέξει, αν επιθυμεί να παραμείνει, στην ευρωζώνη, στην Ευρώπη, στις διεθνείς συμμαχίες και σε όλα όσα τον αφορούν. Παράλληλα, αν τελικός στόχος της επίθεσης που δέχεται η Πατρίδα και ο Λαός μας, είναι η κονιορτοποίηση του εθνοχώρου μας, ο Λαός θα είναι αυτός, που θα σταθεί απέναντι και σε αυτόν τον σχεδιασμό, ο οποίος όλα δείχνουν, πως επίσης είναι «προ των πυλών».

Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας και πέρασμα των εξουσιών στον ελληνικό Λαό ΣΗΜΕΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ.             2103311642      , Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου:             6980292626      
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ.             2310421940      
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ.             2691026221      
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ.             2105141443      
Τηλέφωνα Διαχειριστών:             6975646728                  6932647605      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου