Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 60ΧΡΟΝΟΥ


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1870:-------60&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2aftoktonia2

Αυτή τη φορά πρόκειται για συνταξιούχο, 60 ετών.
Το σοκ για τους περαστικούς από το δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια ήταν ισχυρό. Λίγα λεπτά μετά τις 07.00 το πρωί, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Ένα ανθρώπινο σώμα κρεμόταν άψυχο στο δέντρο. Απαγχονισμένο.
Αμέσως κλήθηκαν  αστυνομία και ασθενοφόρο. Ήταν αργά.
Είναι ένα ακόμα θύμα του μνημονίου. Πάνω του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του ενώ αποτελεί- το τελευταίο έγγραφο- δραματική απεικόνιση των όσων βίωνε 20 χρόνια.
ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
"Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετών πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται από Έλληνες εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθούμε."
Αλέξανδρος 29/05/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου