Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 356/14.05.12: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ Πατάτες που Απαγορεύεται η φύτευσή τους

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 356/14.05.12
imageΔεν αγοράζουμε και δεν τρώμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ
Το απαγορεύεται, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα υπάρχουσες δημόσιες καταχωρήσεις, συνδέεται με την ύπαρξη καρκινοϊού η άλλων ιών στο προϊόν, για να μην μεταδοθεί μέχρι να εξαλειφθεί αρμοδίως, αλλά και με τον σκοπό του κατασκευαστή του σπόρου, να διαδώσει προϊόν με τα χαραχτηριστικά που του έχει ενθέσει αυτός.
Δεν έχει απορριφτεί το ότι ο κατασκευαστής μέσω της βιοτεχνολογίας, μπορεί να εισάγει και στο σώμα του καταναλωτή που θα φάει το ειδικά τροποποιημένο τρόφιμο, πληροφορίες ΑΜΕΣΗΣ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ηθελημένα η άθελά του. Είναι σαφές το ότι η έρευνα και οι νεώτερες απαντήσεις για τα τροποποιημένα, που επιβάλλουν επόμενες τροποποιήσεις  δεν σταμάτησαν ποτέ. Ισχύει το: ''όλοι για τα λεφτά το κάνουν''.
Είναι βεβαιωμένο ότι αναδύονται όλο και περισσότερες νόσοι, άγνωστης αντιμετώπισης και ανύπαρκτης θεραπείας. Είναι σαφές ότι έχουμε καταιονισμό ορμονικών παρεμβάσεων στα τρόφιμα και ότι, συναφώς, η ωοθυλακίνη και η οχρωκιτρίνη κάνουν ασίγαστο πόλεμο στον χώρο της μήτρας των γυναικών μέχρι τα ινομοιώματα να επιφέρουν ολική η υφολική υστερεκτομή. Στους άνδρες συμβαίνουν άλλα,….
Είναι καθημερινό αντί για κρυολόγημα, οι άγνωστοι πρώτα καρκίνοι στόματος, ουρανίσκου και η αντικατάστασή τους με πλαστικούς.
Είναι κρυφή από τρόμο ίσως ανύπαρκτη (κακιά αρώστια), η στατιστική καρκίνου, ούτε πόσα κοντεϊνερς μήτρες και στήθη πετάνε κάθε μέρα μαιευτήρια.
Προφανώς δεν είναι αδύνατο, ο κατασκευαστής να μπορεί να ενθέτει ιδιοκατασκευές, δες κατωτέρω στο πρώτο: Lemonde το ‘“Ο Κόσμος Σύμφωνα με την Monsanto”, έχει δημιουργήσει ένα είδος "αστυνομικών σπόρων" που ειδικεύονται στην παρενόχληση των αγροτών που φυτεύουν ή ανταλλάσσουν “παράνομα” [πατενταρισμένους] σπόρους δικιάς τους παραγωγής.’’
Αν προέκυπτε ότι οι πλήθος ιώσεις στις καλλιέργειες γης όλης της Ευρώπης είναι μποϋκοτάζ μέσω των "αστυνομικών σπόρων", θα εξίσωνε τα κράτη με τις εταιρείες βιοτεχνολογίας, παρέχοντας αρμοδιότητες και εξουσίες, από τα κυρίαρχα κράτη στις εταιρείες.
Είναι πολύ επικίνδυνο, η ολοκληρωτική παράδοση των τροφίμων, στους χημικούς και στους τεχνολόγους τροφίμων, ανελέγκτως. Ο εφευρέτης, εργάστηκε για τον χρηματοδότη του και εκείνος χρηματοδότησε, όχι για το καλό της ανθρωπότητας, αλλά για να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο πλούτου και εξουσίας. Δες και : http://www.greekorchidsociety.org/forum/viewtopic.php?t=7064&p=198498
Η δική μας άποψη είναι: Να αρνούμαστε, απογοητευτικά, κάθε άποψη εφαρμογών ολοκληρωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου