Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 354/10.05.12: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Σχετική με: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 354/10.05.12
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Σχετική μας: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ με το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 354/10.05.12
Η Ένωση Καταναλωτών Δανειοληπτών, Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης ‘‘ΙΝΚΑ Κρήτης’’ καλεί τους δανειολήπτες που υφίστανται αυτής της μορφής την καταχρηστική συμπεριφορά εκ μέρους των τραπεζών, να προσέρχονται στα γραφεία του ΙΝΚΑ Κρήτης στην Κίσσαμο (Γιαννουδοβαρδή 19-τηλ.2822022642) ή στο παράρτημα του ΙΝΚΑ Κρήτης στα Χανιά (οδός Ρενιέρη αριθ. 4 τηλ. 28210 44474) απευθυνόμενοι στον επιστημονικό μας συνεργάτη Δικηγόρο κο Νικόλαο Ντερμανάκη.
Σημαντική η συνεργασία του γνωστού –κοινωνικού- δικηγόρου Χανίων
κου Νίκου Ντερμανάκη με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.
Ο δικηγόρος κος Νίκος Ντερμανάκης, δέχεται απ ευθείας τα αιτήματα και τις ανάγκες σας για νομική υποστήριξη στα γραφεία του ΙΝΚΑ Κρήτης στη οδό Ρενιέρη 4 Χανιά 73134 Δικαστήρια (τηλ. 28210 44474) όπου μπορούν απ ευθείας να τον συναντούν οι καταναλωτές.
Διευκρινίζουμε, ότι, ο κος Ντερμανάκης σύμφωνα και με το καταστατικό του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, δεν μπορεί να περιορίζεται στο που και πότε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, ούτε σύγκρουση συμφερόντων, αυτονόητα, αφού δεν υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρχει πρόβλεψη οικονομικού ανταγωνισμού, μεταξύ εθελοντικών οργανώσεων καταναλωτών.
Αυτά επειδή, μια, τύπου οργής επιστολή – δημοσίευση της κας Ι. Μελάκη προβάλλει μια μορφή διαγραφής η ακύρωσης κάποιας σύμβασής του με την ΕΠΚΧΑΝ και μάλιστα σημαδεύοντας πως προκύπτει αυτόματα επειδή συνεργάζεται με το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.
Θέλουμε επίσης να παρακαλέσουμε ευγενικά την κα Μελάκη να μη μας βάζει τελείες στο όνομα και το σήμα μας (δες ΙΝ.ΚΑ) επειδή δεν έχουμε σχέση με τον μεργαλομπακάλη κο Αλεξάκη παρά είμαστε στα δικαστήρια για παράνομη χρήση του τίτλου μας.
Η παραπλάνηση, είναι το απόλυτο μέσο κατάχρησης εμπιστοσύνης και πελατείας σε βάρος της ορθής χρήσης των δικαιωμάτων. Αυτό που κάνει ο κος Αλεξάκης, παρακαλούμε την κα Μελάκη ως Ένωση Καταναλωτών, ενάντια στην παραπλάνηση ως καταστατικό και νομικό όρο των Ενώσεων Καταναλωτών, να παραλείπει στο μέλος την επίφαση στην χρήση και διατήρηση της παραπλάνησης αυτής με τις τελείες στο σήμα και τον τίτλο μας. Είμαστε το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΝΚΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τα μπακάλικα.
Άλλοι ζουν για τις ιδέες και άλλοι ζουν από τις ιδέες. (Χάρης Κουρής)
Αυτά, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Αννουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου