Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 352/04.05.12: ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ – ΩΣ ΠΑΙΔΙΑΔΑ


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 352/04.05.12

Τηλεφωνική μετάδοση αποτελεσμάτων από 5.000 εκλογικά τμήματα στο Υπ. Εσωτερικών

02/05/2012 - 17:11 - 0 Σχόλια
Τηλεφωνική μετάδοση αποτελεσμάτων από 5.000 εκλογικά τμήματα στο υπουργείο ΕσωτερικώνΤη διαδικασία συγκέντρωσης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας μέσω κινητών τηλεφώνων  και της μετάδοσής τους στο υπουργείο Εσωτερικών για τις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαϊου, όπως εφαρμόστηκε επιτυχώς στις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο.
Στόχος της διαδικασίας  είναι,  παράλληλα με τα τηλεγραφήματα, η ταχύτερη δυνατή μετάδοση των αποτελεσμάτων από περίπου 5.000 τυχαία αντιπροσωπευτικά εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και επομένως η πληροφόρηση των πολιτών.
Η διαδικασία φορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε εδώ
Δεχόμαστε παράπονα στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ που αναφέρουν ότι, η επιπολαιότητα και ελαφρότητα ως παιγνίου με κινητά, στην συλλογή και ανακοίνωση εκλογικών αποτελεσμάτων, δείχνει την βεβαιότητα ότι μπορούν και θα αλλοιωθούν όπου επιλεχθεί τα αποτελέσματα.
Η άποψη του ΙΝΚΑ είναι :
Το αδιάβλητο μπορεί να υπάρχει μόνο με κατ ευθείαν ανάρτηση από τον ΗΥ κάθε ενός εκλογικού τμήματος των αποτελεσμάτων του, ώστε ο κεντρικός ΗΥ του ΥπΕσ αλλά και κάθε ένας πολίτης από τον υπολογιστή τους, να παρακολουθεί και λαμβάνει μέχρι πέρατος τα αναλυτικά και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.
Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος, στην σύγχρονη Ελλάδα, της εξελιγμένης απάτης σε στατιστικά και λογιστικά με τις πτωχευτικές εξελίξεις, περιέχει την βεβαιότητα της δυνατότητας που θα γίνει αλλοίωση των αποτελεσμάτων, όπου επιλεχθεί.
Το καθαρό είναι ένα. Τα άλλα είναι καθαρά – λίγο.
Το καθαρό είναι εύκολο και απλό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου