Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ούτε παράρτημα της ΣΤΑΖΙ να ήταν η Συγγρού δεν θάριχνε τόση λάσπη στον Καμμένο! (Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κρατάνε τη ΝΔ κολλημένη στο 24%)


http://www.kourdistoportocali.com/articles/11176.htm


Οι τόνοι λάσπης από τη Συγγρού στονΠάνο Καμμένοπροκαλούν σοκ στους δημοκρατικούς πολίτες  για τον τρόπο που σκέπτεται να κυβερνήσει οΑντώνης Σαμαράς, στην περίπτωση που οι πολίτες του έδιναν αυτοδυναμία!
Σου δίνει την εντύπωση ότι η Συγγρού έχει μετατραπεί σε αρχηγείο της θρυλικής Στάζι και ανασύρει από τις αραχνιασμένες ντουλάπες της ότι πιο χαφιεδίστικο, πιο βρώμικο, πιο σκοτεινό,  μπορούν να εφεύρουν οι τσοπαναρέοι  αγροφύλακες που παριστάνουν τους πάσης φύσεως παρατρεχάμενους του Σαμαρά. Βέβαια για κακή τύχη του Σαμαρά, ο Καμμένος δεν είναι εύκολος αντίπαλος ακόμη και μέσα από τα λάθη του.
Η συγκέντρωση του Καμμένου στη Θεσσαλονίκη ήταν η χαριστική βολή για το όνειρο του Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός.
Ένα όνειρο που σιγά σιγά μετατρέπεται σε εφιάλτη.
Κοντά στο 13% βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και αυτό το ποσοστό κρατάει γατζωμένη τη ΝΔ στο 24%.
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Συγγρού για να χτυπήσει τον Καμμένο- με τα ΚΥΠατζίδικα «ντοκουμέντα»- τρομάζουν τους κεντρώους ψηφοφόρους οι οποίοι δεν μπορούν να συνέλθουν και από την μυστήρια υπόθεση Συμπιλίδη.
Μια υπόθεση για την οποία ακούγεται ότι ο Καμμένος  έχει στη διάθεση του ντοκουμέντα τα οποία πρόκειται να μπουμπουνήξει τη παραμονή των εκλογών με αποτέλεσμα  να μετατραπεί η Συγγρού σε κρανίου τόπο…
Από την άλλη ο Βενιζέλος-προς τιμήν  του- στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα δεν καταφεύγει σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και παρακρατικές μεθόδους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου