Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (Blog ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ): Λίγες ημέρες μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΝΤ !!!! ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ !!!!

http://attikanea.blogspot.com/2012/03/blog-post_5367.html


ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ  Η  ΕΠΑΡΑΤΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ
  Δ.N.T    TO 1974 !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ !




 


«Ξεχασμένα» δάνεια της Ελλάδας από το ΔΝΤ


«Ξεχασμένα» δάνεια της Ελλάδας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατά την περίοδο του 1974-1976 φέρνει στο φως έρευνα των «ΝΕΩΝ» που αποκαλύπτει πως δεν είμαστε εντελώς πρωτάρηδες στο συγκεκριμένο... σπορ.
Μπορεί η βοήθεια που έλαβε τότε η χώρα να ήταν
υποπολλαπλάσια του σημερινού ποσού, όμως το επιτόκιο ήταν αρκετά υψηλότερο και η εξόφληση των δανείων διήρκεσε περίπου 7 χρόνια.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει και το ΔΝΤ σε πρόσφατη αναφορά του, «όλες οι υποχρεώσεις προς το Ταμείο εκπληρώθηκαν εντός των χρονικών ορίων».

Φθινόπωρο 1974. Οι αυξήσεις στην τιμή του αργού και στα εισαγόμενα προϊόντα πετρελαίου προκαλούν στο εμπορικό ισοζύγιο «άνοιγμα» 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ηδη από τις 17 Αυγούστου, ο υπουργός Συντονισμού Ξενοφών Ζολώτας είχε περιγράψει σε δραματικούς τόνους την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

«Πρωταρχικός στόχος της οικονομικής πολιτικής της Κυβερνήσεως, παραλλήλως προς την εξασφάλισιν ετοιμότητος διά την εξυπηρέτησιν των εκτάκτων εθνικών αναγκών, διά την οποίαν δεν θα ...............



Πηγή  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου