Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

S.O.S. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Μ΄ΑΚΟΥΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ; - Του κ. Γιάννη Κανελλάκη

http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/4745




Διακομματική ήταν η παρέα στη Βουλή και οι συζητήσεις και αναλύσεις για διάφορα θέματα αρκετές.. Μεταξύ αυτών τι άλλο, το μεγάλο ίδρυμα που λέγεται ΕΡΤ. Το ίδρυμα, όπως οι ίδιοι βουλευτές, το αποκάλεσαν, των κρατικοδίαιτων και των κηφήνων, που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά κατασπαταλούν το χρήμα του έλληνα φορολογούμενου.  Μίλησαν οι βουλευτές για το όργιο που γίνεται με τις εκπομπές, ενημερωτικές και μη,  και για τα τεράστια ποσά τα οποία μοιράζονται στους συντελεστές αυτών των εκπομπών. 

Στη κουβέντα ήρθε και το θέμα της βουλευτίνας επικρατείας, (που την διόρισε ο Γιώργος Παπανδρέου), κ. Τσόκλη, η οποία εκτός από τα έσοδα που εισπράττει από την Βουλή του έλληνα φορολογούμενου,  εισπράττει και τον παχυλό μισθό από την κατακαημένη ΕΡΤ μέσω της εκπομπής «Ταξιδεύοντας». Μάλιστα ένας από τους βουλευτές, χαριτολογώντας, αναφέρθηκε και σε ένα πρόσφατο οδοιπορικό της κ. Τσόκλη, στην Ιορδανία, που η «ταξιδεύτρα» όταν ξύπνησε σε σκηνή όπου κοιμόταν στην έρημο, αντί άλλων μας μιλούσε για το πως βρήκε καταφύγιο να κατουρήσει σε ένα θάμνο γιατί της έλειψαν οι τουαλέτες !.  Και φυσικά, καταλαβαίνετε τι σχόλια ακολούθησαν μετά απ΄αυτό. Και ο βουλευτής μάλιστα σχολίασε πως η κ. Τσόκλη έβαζε τις πούδρες και τις κρέμες στο πρόσωπο για να βγει στο γυαλί, όπως η ίδια μονολογούσε. Πόσο πληρώνεται  κάθε μία απ΄αυτές τις εκπομπές ;  Κάπου 23.000 ευρώ το επεισόδιο. Και από πού πληρώνονται ; Από τον κακομοίρη τον έλληνα φορολογούμενο, που οι τελευταίες κυβερνήσεις τον γονάτισαν οικονομικά, και δεν καίγεται καρφάκι σε κανέναν από κάποιους «νταβατζήδες» στο άσυλο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.  Σε ένα ίδρυμα, που εκατοντάδες συνάδελφοι είναι άνεργοι , ενώ οι εκπομπές «Ταξιδεύοντας» , «Το αλάτι της γης» , «Στην υγειά μας»  (που κάποιοι το λένε και σκυλάδικο της ΕΡΤ) και μερικές άλλες, εισπράττουν ακόμη και σήμερα τα προκλητικότατα ποσά των χιλιάδων ευρώ.
Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, παρά τις δικαστικές έρευνες και παρεμβάσεις οικονομικών εισαγγελέων, είπαν οι βουλευτές, για τα προκλητικά ποσά, που δίνονται σε συγκεκριμένα άτομα, καμία αρμόδια υπηρεσία ή κανένα αρμόδιο υπουργείο δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί να σταματήσουν επιτέλους το «άγριο φαγοπότι», όπως το αποκαλούν πολλοί συνάδελφοι, το οποίο συνεχίζεται  στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς στην δημόσια ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα ένας από τους βουλευτές αναζήτησε την παραδοσιακή μουσική που έπαιζε κάθε Κυριακή στην ΝΕΤ ο Παν. Μυλωνάς ( με 2.000 € την εκπομπή και όχι με 23.000 € που πληρώνουν σήμερα)  και τα τραγούδια τα οποία ακούγονταν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Κύριοι αρμόδιοι υπουργοί, είσθε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει σήμερα στην ΝΕΤ σε βάρος των ελλήνων,  οι οποίοι πληρώνουν ρεύμα,  χωρίς να λειτουργεί, ενώ κάποια τρωκτικά εκεί εισπράττουν τους μισθούς τους χωρίς να εργάζονται. Εάν κύριοι αρμόδιοι υπουργοί ή άλλοι υπεύθυνοι,  δεχθείτε το λιντσάρισμα κάποια μέρα από έλληνες άνεργους, και συμπολίτες μας, που οι μισθοί τους έχουν κατακερματισθεί, δεν θα έχουν καθόλου άδικο.  Είναι ντροπή σας να ανέχεστε αυτή την τραγική κατάσταση η οποία ισχύει σήμερα στην κρατική τηλεόραση και να μην ιδρώνει τ΄αυτί σας. Συνεχίστε, λοιπόν, τα τουριστικά σας ταξίδια και τα γλέντια σας εκεί στην ΕΡΤ σε βάρος του ελληνικού λαού, με προκλητικότατους μισθούς ,  και θα δούμε ποιος θ’ αντέξει το ξύλο από τον έλληνα φορολογούμενο. Και το φινάλε απ΄την παρέα των βουλευτών ήταν το ερώτημα ότι ποιος επιτέλους θα καταθέσει μια επερώτηση στη Βουλή γι’ αυτό το χάλι της ΕΡΤ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου