Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

O νέος Πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου απαντά στην πρώτη του συνέντευξη ΜΟΝΟ σε ελληνίδα δημοσιογράφο για τις γερμανικές προθέσεις!

http://olympia.gr/2012/01/24/o-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1/
Η δημοσιογράφος Μαρία Ακριβού (αριστερά) στη συνέντευξη με τον Μ. Σουλτζ (δεξιά)
Ο νέος Γερμανός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ, στην πρώτη του συνέντευξη απάντησε ΜΟΝΟ στις ερωτήσεις της εξαίρετης ελληνίδας δημοσιογράφου Μαρίας Ακριβού από το οικονομικό κανάλι SBC, παρουσία δεκάδων άλλων διεθνών ΜΜΕ!
Απάντησε για τις προθέσεις της Γερμανίας σε ό,τι αφορά το ευρώ, αλλά και τον τομέα της ενέργειας, για τον οποίο έχουν εκφράσει “ιδιαίτερο” ενδιαφέρον…
Ο κ. Σουλτζ αποκάλυψε – στην ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη για την ελληνική δημοσιογραφία Μαρία Ακριβού – αυτά που ακούγονται καιρό τώρα: Η πυρηνική ενέργεια στην Ευρώπη εγκαταλείπεται σιγά σιγά και η μόνη διέξοδος για ενέργεια είναι άλλες μέθοδοι όπως οι ΑΠΕ. Από που θα έρθουν όμως αυτά; Από χώρες με οικονομικά προβλήματα, όπως η Ελλάδα!
Το γερμανικό ενδιαφέρον έχει ως στόχο να πάρει όσο πιο φθηνά γίνεται τις απίστευτες δυνατότητες της χώρας στον τομέα της ενέργειας.
Όσο για τις δηλώσεις – απειλές ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ; Όπως είπε, ακόμα και οι φερόμενοι ως “ειδικοί” τον εκπλήσσουν με τις τοποθετήσεις τους, αφού η αποχώρηση της Ελλάδας θα σήμαινε και την κατάρρευση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος! Για την χώρα μας συνεπάγεται, όμως και αποτίμηση του χρέους σε δραχμές.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου