Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Nα παραιτηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης προς τον Άρειο Πάγο για την αποπομπή των οικονομικών εισαγγελέων, ο εκπρόσωπος Τύπου Σωτήρης Στανωτάς του  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η απροκάλυπτη, ανήθικη και φασίζουσα λογική παρέμβασης της Κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης υπερέβη σήμερα κάθε όριο ανοχής. Ο αρμόδιος Υπουργός ζητώντας με επίσημο έγγραφό του, την απομάκρυνση των εισαγγελικών λειτουργών που διερεύνησαν την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ και «σκόνταψαν» σε πιθανές ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού και του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο και τη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» που αποτελεί πάγια τακτική του.
Η συγκάλυψη που επιχειρείται είναι σκανδαλώδης και γεννά μείζον πολιτικό, ηθικό θέμα και ζήτημα παραβίασης κάθε θεσμικής λειτουργίας από τους εντολοδόχους των Δανειστών.
Ο μόνος δρόμος, που απομένει στον Υπουργό Δικαιοσύνης, που με τις κινήσεις του δείχνει γραφειοκράτη της επταετίας είναι ο δρόμος της παραίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου