Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

http://olympia.gr/2012/01/19/%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1/

Είμαι εξοργισμένος βλέποντας τα καθάρματα που έπιασαν στην Θεσσαλονίκη. Αυτούς τους υπάνθρωπους που έστελναν στον τάφο καλούς ανθρώπους. Αλλά όλα έχουν μια εξήγηση. Αυτά τα ρεμάλια που έκλειναν με τόση ευκολία οικογένειες ηταν οι ίδιοι που ξεπούλησαν την χώρα. Ναι, με μαφιόζους πήρε ο Παπανδρέου την εξουσία. Με απατεώνες, ψεύτες, επικίνδυνους εγκληματίες που η συκοφαντία τους ήταν ψωμοτύρι.

ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ.

Παναγιώτης.

Το βίντεο που αναφέρονται τα πρωτοσέλιδα δείτε το εδώ: ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ! ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Πασόκος, άνθρωπος του Βενιζέλου και υποψήφιος του ΛΑΟΣ οι εγκέφαλοι της συμμορίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου