Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλες αποκαλύψεις στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν!

 
Μεγάλες αποκαλύψεις στα ΕπίκαιραΤα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στο τεύχος 116, αποκαλύπτουν όλες τις πτυχές της επιχείρησης «Καθαρά Χέρια»...  
 
και  το μεγάλο «παραμύθι» της πάταξης της φοροδιαφυγής στα άρθρα των Λάμπρου Καλαρρύτη και Aκη Χαραλαμπίδη
 
Η περίπτωση Καπελέρη φέρνει στην επιφάνεια μία διετία «γκρίζων» υποθέσεων. Η άσκηση δίωξης κατά του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννη Καπελέρη, για κακούργημα, και συγκεκριμένα απιστία περί την υπηρεσία, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά ηχηρών γεγονότων, κοινός παρονομαστής των οποίων είναι οι σκιές που ρίχνουν στην πρόσφατη διετία διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.
Το μπαράζ «γκρίζων» υποθέσεων, υπονοιών, ψιθύρων, καταγγελιών και αλληλοκατηγοριών, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, αποκαλύπτουν μια εικόνα για την κυβέρνηση Παπανδρέου τελείως διαφορετική από αυτή που φιλοτεχνούσε για τα πεπραγμένα της ο πρώην πρωθυπουργός και τα φίλα προσκείμενα σε αυτόν  επικοινωνιακά και άλλα κέντρα….  
Η κυβέρνηση Παπανδρέου διευκόλυνε το λαθρεμπόριο καυσίμων. Στη σπουδή της κυβέρνησης Παπανδρέου να υπονομεύσει το σύστημα «Ηφαιστος», που είχε θεσπιστεί το 2008 για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου λαθρεμπορίου στα καύσιμα, βρίσκεται η ουσία της υπόθεσης που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, κ. Γιάννη Καπελέρη, για το αδίκημα της απιστίας.  
Λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009, ο τότε υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, άφηνε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση θα επανεξέταζε το σύστημα «Ηφαιστος» που εφαρμοζόταν από το Φεβρουάριο του 2008.  
Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών είχαν καταγράψει τη διαπίστωσή τους πως με τον «Ηφαιστο» είχε περιοριστεί το λαθρεμπόριο στα καύσιμα, από το οποίο τα δημόσια ταμεία έχαναν τεράστια ποσά φόρων στο παρελθόν…

Διαβάστε ακόμη:
-          Την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του μητροπολίτη Βολοκολάμσκ, Ιλαρίωνα, που θεωρείται το νούμερο δύο στην ιεραρχία της Ρωσικής Εκκλησίας, στο Θανάση Αυγερινό, με αφορμή τη δίωξη του ηγούμενου Εφραίμ. Ο Ιλαρίωνας αφήνει σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι στον ηγούμενο και προειδοποιεί για τη στάση που θα τηρήσει το ρωσικό Πατριαρχείο.
-          Το αποκλειστικό-αποκαλυπτικό άρθρο των Ολγα Τάντου και Βαγγέλη Τριάντη για την υπογραφή ειδικού μνημονίου που οδηγεί στην απόλυση 150.000 δημόσιων υπαλλήλων.
-          Το ενδιαφέρον άρθρο του Γιώργου Διονυσόπουλου, Η CIA«φυτεύει καρκίνο».
-          Την ανάλυση του Σωτήρη Σιδέρη για την πορεία των Ελληνο-ισραηλινών σχέσεων και τις «αλλαγές» στο διπλωματικό χάρτη
-          Το άρθρο του Ανδρέα Αθανασίου για το «κολασμένο» τρίμηνο που θα περάσει η ελληνική κοινωνία και οικονομία.
-          Την ανάλυση του Μάκη Ντόβολου για την υπαγωγή του 78% του ελληνικού χρέους στο αγγλικό δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου