Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Στην πολιτική ΓΑΠ και ο Γιακουμάτος – «Να ενοικιαστεί η Ακρόπολη»!!!!

http://olympia.gr/2012/01/09/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B1%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82/
«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η Πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνο. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους», είπε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒήμαFM.
Φυσικά, δεν απάντησε αν η ενοικίαση θα γίνει κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού ή με απευθείας ανάθεση λόγω έκτακτων οικονομικών αναγκών της χώρας.
Ρε τι γίνεται σε αυτή τη χώρα; Ποιος θα επιτρέψει να δοθεί η πολιτιστική κληρονομιά αυτής της χώρας σε ιδιώτες; Ποιος θα πάει στην Ακρόπολη, στους Δελφούς, στην Ολυμπία, στη Δωδώνη, σε κάθε αρχαιολογικό χώρο αυτής της χώρας (που δεν είναι και λίγοι) με τον έλεγχο να τον έχουν ιδιώτες; Πως μπορεί ένας ιδιώτης να έχει υπό την «διοίκησή» του τον Παρθενώνα, τον Ηνίοχο, τον Ομφαλό κτλ.;
Απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ταπεινωτικό για τη χώρα, ο Γ. Γιακουμάτος είπε ότι «ταπεινωτικό είναι να ζητιανεύουμε χρήματα από το εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου