Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Τα Δάκρυα της Έλλης….στην Ελλάδα της Τρόικας». Ας το διαβάσουμε όλοι!

http://olympia.gr/2012/01/27/%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85/

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ

%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97-1.JPG



ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
«Τα Δάκρυα της Έλλης….στην Ελλάδα της Τρόικας»
Δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες και παραγγελίες:
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Το 420 σελίδων βιβλίο αυτό είναι μια τίμια και ειλικρινής απότιση φόρου τιμής στον Ιστορικό Άγνωστο Έλληνα Στρατιώτη, την τιμή και θυσίες του οποίου ατίμασαν οι σύγχρονοι εθνοκτόνοι εθνοπροδότες του «ελληνικού» κοινοβουλίου, με την ατιμωτική των πράξη της άνευ όρων παράδοσης της χώρας μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της χωρίς πόλεμο και εν καιρώ ειρήνης, στις ξένες δυνάμεις των οικονομικών, εθνοκτόνων δολοφόνων της Τρόικας. Γράφτηκε ακόμα, ως φόρος τιμής στον Άγνωστο Έλληνα Πολίτη, τον οποίο αιματοκύλησαν οι μισθοφόροι Ματατζήδες, κατ` εντολή της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης του Πασόκ και του «υπουργού» Χρήστου Παπουτσή το διήμερο 28-29 Ιουνίόυ 2011 στην Πλατεία Συντάγματος. Το βιβλίο αυτό, αποτελεί τέλος, έναν οφειλόμενο φόρο τιμής στους 4 νεκρούς Έλληνες που έπεσαν, οι τρείς εξ αυτών την 5η Μαίου 2010 και ο 4ος την 19η Οκτωβρίου 2011, στις διαδηλώσεις κατά των Συνθηκών Κατοχής της Ελλάδος που υπέγραψαν, με την μορφή της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου του 2010, η εθνοπροδοτική «ελληνική» κυβέρνηση και οι ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας.
Το βιβλίο αυτό συνιστά ένα ιστορικό χρονικό της πιο ατιμωτικής ιστορικής περιόδου της Ελλάδος, υπέρχρονο μνημείο μνήμης των εγλημάτων που διεπράχθησαν από την συμμορία αυτή των κυβερνητικών εθνοπροδοτών εναντίον του λαού των και συνάμα κι ένα άσβεστο συμβόλαιο υπόσχεσης για την νόμιμη και παραδειγματική τιμωρία των προδοτών αυτών από τον λαό, κατά τους άγραφους κανόνες του επαναστατικού δικαίου, όπως αυτό εφαρμόζεται ιστορικά κατά των σφετεριστών του Συντάγματος και της Εθνικής Κυριαρχίας των Χωρών των, εθνοπροδοτών.
Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο περιλαμβάνει όλα τα δικαστικά μου έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία, που κατατέθηκαν στον εισαγγελέα στα πλαίσια της από το 2010 μήνυσής μου κατά του συνόλου του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Προέδρου της Δημοκραταίας, για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος κι ένα λεπτομερές ιστορικό ημερολόγιο όλων των σημαντικών πολιτικών γεγονότων από την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου την 5η Μαίου 2010 και μέχρι την 11η Νοεμβρίου 2011, ημέρα ορκωμοσίας της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου, μετά την παραίτηση του αξιοθρήνητου «πρωθυπουργού» Γ. Παπανδρέου. Το μέρος του βιβίου αυτού είναι εμπλουτισμένο με ικανό αριθμό σημαντικών πρωτοσέλιδων του ελληνικού τύπου της περιόδου αυτής, καθώς και με πολλές έγχρωμες φωτογραφίες των άγριων επεισοδίων και του αιματοκυλίσματος των Ελλήνων πολιτών από «έλληνες» Ματατζήδες στην Πλ. Συντάγματος, για χάρη των ξένων κατακτητικών δυνάμεων της Τρόκας.
Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει όλα τα άρθρα μου, πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου, αλλά και σημαντικότατα άρθρα μου πολιτικής φιλοσοφίας.

Για παραγγελίες και επικοινωνία με τον συγγραφέα τηλεφωνείστε: Δημ. Αντωνίου, ιατρός, Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα, ΤΚ 34100, τηλ. 22210-62743 και 6980-539011. Η τιμή του βιβλίου είναι 20 ευρώ + ταχυδρομικά έξοδα. Ένα ιστορικό βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα Ελληνικό σπίτι σε όλον τον κόσμο. Βοηθείστε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ξένους κατακτητές και του ημεδαπούς Προδότες.
Ο συγγραφέας Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου