Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αθώωσε και βράβευσε τους τραπεζίτες η Επιτροπή Ανταγωνισμού!

http://www.stopcartel.info




Η πολιτική ηγεσία του καθεστώτος ανέχεται μια Αρχή που αντί να προστατεύει τα συμφέροντα των πολιτών καταπολεμώντας τα καρτέλ που ληστεύουν καθημερινά τον κόσμο συντηρώντας το κόστος ζωής σε συσθεώρητα ύψη και μάλιστα ενώ καταρρέουν τα λαικά εισοδήματα, λειτουργεί σαν ανάχωμα των συμφερόντων..
 των τραπεζιτών ,των μεγαλοβιομήχανων και των μεγαλέμπορων, βυθιζοντας τους πολίτες στη φτώχεια..

Aπτόητη η ελληνική..Αντιμονοπωλιακή Αρχή εξακολουθεί να υπηρετεί τούς τραπεζίτες εγκρίνοντας σκανδαλώδη συγχώνευση αντί να τους καθίσει πάλι στο σκαμνί.


Δεν αποτελεί έκπληξη η έγκριση απο τη.. γνωστή για την προστασία των καρτέλ Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού της συγχώνευσης των πιό μεγάλων ιδιωτικών τραπεζών Alpha Bank και Eurobank.

Οι δύο ελληνικές τράπεζες είναι γνωστό ότι μαζί με την Εθνική αποτελούν τους στυλοβάτες της Ενωσης Ελληνικών τραπεζών.Είναι προφανές ότι η συγχώνευσή τους θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του τραπεζικού καρτέλ στην Ελλάδα το οποίο το 2008 για πρώτη φορά καταγγέλθηκε επίσημα απο την Αντιμονοπωλιακή Ενωση STOPCARTEL.

Το STOPCARTEL τον Σεπτέμβρη του 2008 προσέφυγε με επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών και των μελών της αποκαλύπτοντας τη λειτουργία καρτέλ στον τραπεζικό κλάδο.

Συγκεκριμένα κατά την παραπάνω περίοδο οι ελληνικές τράπεζες απαιτούσαν αιφνιδιαστικά και χωρίς καμμία υπαιτιότητα των δανειοληπτών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών την εκβιαστική αποδοχή αύξησης των επιτοκίων με το πρόσχημα ..αύξησης των σπρέντς δίνοντάς τους διορία 30 ημερών.

Στο τέλος αυτού του χρονικού διαστήματος θα έπρεπε οι χρηματοδοτούμενοι να αποδεχθούν τους νέους αυθαίρετους όρους συνέχισης της χρηματοδότησής τους ή να εξοφλήσουν άμεσα τα ποσά τα οποία χρωστούσαν.

Όταν οι δανειολήπτες επιχειρούσαν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση απο κάποια άλλη τράπεζα,διαπίστωναν ότι όλες οι τράπεζες-εντελώς συμπτωματικά-έθεταν τους ίδιους αλλαγμένους όρους χρηματοδότησης !


Το θέμα που αποτελούσε τον ορισμό λειτουργίας καρτέλ εξέτασε η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία χρησιμοποιώντας ακόμα και τα..ΜΑΤ μέσα στις εγκαταστάσεις της προκειμένου να τρομοκρατήσει μάρτυρες απο την Ενωση Καταναλωτών και τους καταγγέλοντες,έσπευσε φυσικά να αθωώσει τους τραπεζίτες..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.. στο  http://www.youtube.com/watch?v=hSVq6ZABit4  όπως και στο τρέχον πρόγραμμα του STOPCARTEL TV

Με μία απόφαση - βόμβα για τη λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής, το Διοικητικό Εφετείο Αθήνας ακύρωσε πρό τριμήνου την αθωωτική απόφαση -σκάνδαλο και επανάπεμψε το θέμα προκειμένου να γίνει επανεκδίκαση!

Το περιεχόμενο της απόφασης αυτής, σε συνδιασμό και με άλλες παρόμοιες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί πρόσφατα σε βάρος της πολύπαθης Αρχής,εγείρει τεράστια ζητήματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία της και την ευθύνη της για την ανεξέλεγκτη λειτουργία κάθε είδους καρτέλ στη χώρα σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων των πολιτών.

Αντί οι άνθρωποι που θα έπρεπε να υπηρετούν τα συμφέροντα της κοινωνίας να σπεύσουν άμεσα να επανεκδικάσουν την πολύκροτη αυτή υπόθεση σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση σε βάρος τους και να καταδικάσουν τους τραπεζίτες,επιδίδονται την ίδια περίοδο με σπουδή σε μία αμφιλεγόμενη έγκριση συγχώνευσης που απλά υπηρετεί την τραπεζική εξουσιαστική ελίτ.

Αντί ο υπουργός Μ.Χρυσοχοίδης να παραιτήσει μετά τις δικαστικές αυτές αποφάσεις  σύσσωμη την Επιτροπή Ανταγωνισμού και να προχωρήσει σε εκτεταμένη αναδιάρθρωσή της, παραμένει σιωπηλός παρατηρητής του όργιου που τα τελευταία χρόνια συντελείται μέσα στο γωνιακό κτήριο Πατησίων και Κότσικα, σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Η κατάσταση αυτή θα χαρακτηριζόταν εύκολα σαν μια  άλλη ελληνική γραφικότητα αν δεν αφορούσε τόσο άμεσα τη διαδικασία φτωχοποίησης του λαού που συντελείται σε αυτόν τον τόπο.

Η πολιτική ηγεσία του καθεστώτος ανέχεται μια Αρχή που αντί να προστατεύει τα συμφέροντα των πολιτών καταπολεμώντας τα καρτέλ που ληστεύουν καθημερινά τον κόσμο συντηρώντας το κόστος ζωής σε συσθεώρητα ύψη και μάλιστα ενώ καταρρέουν τα λαικά εισοδήματα, λειτουργεί σαν ανάχωμα των συμφερόντων των τραπεζιτών ,των μεγαλοβιομήχανων και των μεγαλέμπορων, βυθιζοντας τους πολίτες στη φτώχεια..


stopcartel Newsdesk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου