Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αφιερωμένο στην ζωντανή προσβολή του θεσμού της προεδρίας ...που φέρει το όνομα "Κάρολος Παπούλιας"

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2012/01/blog-post_9749.html

 


Αφιερωμένο στην ζωντανή προσβολή του θεσμού της προεδρίας - αν όχι της ίδιας της δημοκρατίας - που φέρει το όνομα "Κάρολος Παπούλιας".
Η διαρκής και επανειλημμένη μη αναπομπή από τον ΠτΔ των νόμων της βουλής που είναι αντίθετοι με το σύνταγμα και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα καταστρατηγώντας βασικές συνταγματικές διατάξεις και...
αναιρώντας θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας, συνιστά παραβίαση του συντάγματος από πρόθεση και διώκεται από ειδικό δικαστήριο. Επίσης η συνενοχή στο έγκλημα σφετερισμού εξουσίας του νομοθετικού σώμα...τος από τον εκάστοτε ΥΟΙΚ, αποτελεί βίαιη αλλοίωση του πολιτεύματος. Πρόσθετα, η συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα με σκοπό την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος με σκοπό την παράνομη εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων μέσω σύναψης παράνομων δανειακών συμβάσεων, συνιστά έσχατη προδοσία.
Ο Παπούλιας και η δικαστική συμμορία που διώκει πολίτες που προστατεύουν την δημοκρατία δια της διαμαρτυρίας τους, να δικαστούν με την κατηγορία της έσχατης προδοσίας και να καταδικαστούν σε ισόβια και πολυετή κάθειρξη αντίστοιχα.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος της χώρας, έχει πλέον ενεργοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου