Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Έστελναν τα λεφτά στην Ελβετία οι ιδιώτες πάροχοι ηλ.ρεύματος!

http://taxalia.blogspot.com/2012/01/blog-post_2101.html

Εισαγγελέας μπαίνει στις εταιρείες - παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος που σύμφωνα με πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος αντί να αποδίδουν το τίμημα που εισέπρατταν στη ΔΕΗ το έστελναν σε λογαριασμούς στην... Ελβετία. 
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η αρμόδια αρχή υπό τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, η οποία ..
με πόρισμά της υποστηρίζει πως πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ έχουν.. κάνει "φτερά". 
Έτσι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, Ελένη Ράϊκου έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση με αφετηρία το εν λόγω πόρισμα του επικεφαλής της αρχής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα Παναγιώτη Νικολούδη σχετικά με την υπόθεση που αφορά συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος των ΔΕΣΜΗΕ-ΡΑΕ με τις εταιρίες Hellas Power και Energa. 
 Από το πόρισμα φέρεται να προκύπτει πώς οι εταιρίες αυτές εισέπρατταν το τίμημα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αντί να το αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Το συνολικό ποσό εμφανίζεται να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ και ήδη η αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έχει δεσμεύσει τους επίμαχους τραπεζικούς λογαριασμούς. Πριν από σχεδόν έναν μήνα οι συγκεκριμένες εταιρίες επιχειρήθηκε να μεταβιβαστούν σε αραβο-ρωσικό fund. 
Πηγή:www.capital.gr
ΔΕΗ: Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης για τους καταναλωτές των Energa και Hellas Power


Η ΔΕΗ, αντιλαμβανόμενη την εύλογη ανησυχία των πιο πάνω καταναλωτών, για διευκόλυνσή τους και πληρέστερη ενημέρωση, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ειδική τηλεφωνική γραμμή: 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή, 08:00 – 20:00)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου