Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Μαρινάκης και οι χρεοκοπημένοι εκδότες-καναλάρχες...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/9324.htm


Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να εξοντώσει τα πολυδανεισμένα ψοφίμια, εκδότες και καναλάρχες και να γίνει ο Έλληνας Σίλβιο Μπερλουσκόνι της μ.Τ (μετά Τρόικα) Ελλάδας;

Το ερώτημα μπαίνει από τη στιγμή που ο εφοπλιστής πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στα ΜΜΕ με ποσοστά σε επιχειρήσεις του χώρου και τις τελευταίες ώρες  ακούγεται ότι μπαίνει στο Alter προσφέροντας από μια τυρόπιτα στους Κουρή-Γιαννίκο.
Η συμβουλή μας προς τον εφοπλιστή είναι να παγώσει ακόμη το χρόνο ώστε ο Κουρής και ο Γιαννίκος να δεχθούν να του παραδώσουν τα κλειδιά του καναλιού με αντίτιμο μισή-δαγκωμένη τυρόπιτα ο καθένας τους.

Ο Μαρινάκης  αφού αγοράσει το κανάλι από τους Γιαννίκο και Κουρή, δεν έχει παρά να φωνάξει τους Σάλα και Βγενόπουλο και να τους πει

-Κύριοι δώσατε στον Κουρή από 120 εκατ. ο καθένας. Αν θέλετε να έχετε μια ελπίδα στις χίλιες ότι θα πάρετε πίσω 50 μύρια ο καθένας σας, δώστε μου από 10, (20 μύρια οι δυο σας), ώστε επενδύοντας κι εγώ άλλα 10 να προσπαθήσουμε να σώσουμε τη παρτίδα…
Είναι λογικό, για έναν επιχειρηματία όπως ο Βαγγέλης, να ξηγηθεί  μ’ αυτή τη γλώσσα της αγοράς στους εμπλεκόμενους με την τωρινή ιδιοκτησία του καναλιού που είναι μισοβυθισμένο σαν το ναυάγιο της Τοσκάνης.
Κι αυτοί τι θα κάνουν; Ως πότε θ αντέξουν να λένε όχι, στον Βαγγέλη που είναι φορτωμένος;
Στο κάτω κάτω οι τράπεζες όπου νάναι είναι πιθανό να κρατικοποιηθούν, όπως είπε και ο Γιώργος στο Εθνικό Συμβούλιο, οπότε πάπαλα.
Όσο καθυστερούν να ενδώσουν στον Μαρινάκη, τόσο το αγγούρι θα μεγαλώνει.


Πάμε παρακάτω. Ο Βαγγέλης που χρόνια τώρα νταλαβερίζεται με ναυτικούς και είχε συμμετοχή στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, ξέρει ότι στη παρούσα συγκυρία αυτό που μετράει είναι ένα σκληρό ενημερωτικό-ειδησεογραφικό κανάλι με άποψη και μάλιστα πολύ πιο επιθετικό και ανεξάρτητο από τον ΣΚΑΙ.
Ούτε φίρμες, ούτε τηλεπερσόνες της συμφοράς, ούτε διάφορα σούργελα σαν αυτά που τάιζε ως τώρα η κανάλα του Μπουρναζίου.
Ο Μαρινάκης λοιπόν σκοπεύει να κάνει ένα κανάλι που να χτυπάει στα ίσα τον ΣΚΑΙ.
Είτε τα βρει με τον Κουρή και τους τραπεζίτες, είτε όχι.
Στη δεύτερη περίπτωση θα ψαχτεί αλλού. Στο μυαλό του όμως έχει ένα ενημερωτικό κανάλι-πολύ μακριά από τις κοστοβόρες συνταγές του ΑΝΤ1 και του Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου