Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Παναιτωλικός: Πρώτος στόχος ο Τσέζαρεκ!

http://allsportsagrinio.gr/2012/01/11/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AD%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BA/
Ο φορ του Άρη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, που ζήτησε να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς εξαιτίας των χρημάτων που του οφείλονται, έγινε από χθες (10/1) ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Παναιτωλικού.
Σήμερα, εξάλλου, αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος και ο Κροάτης άσος να μείνει ελεύθερος από τους «κίτρινους», και φαντάζει ως η πλέον αξιόπιστη λύση για τους Αγρινιώτες μετά και την απομάκρυνση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι (σ.σ. η ΑΕ Λεμεσού δεν τον αφήνει ελεύθερο, αλλά αξιώνει χρήματα για να τον παραχωρήσει).
Οι νεοφώτιστοι μπορούν να προσφέρουν στον Τσέζαρεκ αποδοχές ανάλογες με αυτές που είχε στον Άρη, ενώ πληρούν και τις προϋποθέσεις που θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, το… απωθημένο του οποίου είναι να αγωνίζεται σε ομάδα που έχει κόσμο.
Ο Τσέζαρεκ, στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στους Ακράτητο, Αιγάλεω και Αστέρα Τρίπολης. Με τον προπονητή του Παναιτωλικού Μπάμπη Τεννέ, είχε συνεργαστεί ξανά όταν ο έμπειρος προπονητής καθόταν στον πάγκο του Ακράτητου και είχε ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου