Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - του κ. Στέλιου Σφακιανάκη

 
Aγαπητοί μου φίλοι συναγωνιστές  σας εύχομαι  ολόψυχα Ευτυχές και Αισιόδοξο το  Νέο  ΄Ετος  2012, όπως  επιβάλλεται να το ζήσουμε  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αναιρώντας με ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ τα  νέα εξοντωτικά φορολογικά τεκμήρια  με έξοδο και από την κρίση
 
Eπεσήμανα την ανάγκη εξόδου από κρίση και από τα αδιέξοδα που συνέχεια μας φορτώνουν με το έτσι θέλω οι εγκληματικές κυβερνήσεις  ΠΑΣΟΚ και ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ,  κατ΄ εντολή  πλέον των βιαστών μας ΕΕ , ΕΚΤ, ΔΝΤ  και  Αγγλικού Δικαίου. Συμφώνησα δε μεταξύ των πρώτων στην υιοθέτηση της προβολής ενός εντελώς ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ως  1η προϋπόθεση αποτίναξης του ζυγού μας,  καθόσον το τελικό Νέο Σύνταγμα θα πρέπει να γίνει το λάβαρο συσπείρωσης σε ένα Νέο Κόμμα όλων των αγανακτισμένων λαμβάνοντας υπόψη το μήνυμα του ΜΙΚΗ ΜΑΣ περί της ανάγκης ενός ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη (9/6) , περιληπτικό συνημμένο 110609 , στο οποίο διακήρυξε μεταξύ πολλών άλλων ότι:  << Στη συνέχεια και αφού αντικαταστήσουμε το σημερινό Σύστημα Εξουσίας με νέο Σύνταγμα, νέους θεσμούς, νέες σχέσεις, καινούριο αμυντικό δόγμα και εξασφαλίσουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και εγκαταστήσουμε τον Λαό στο θρόνο της Εξουσίας, τότε θα έχουμε εκπληρώσει τον δεύτερο Στόχο, δηλαδή την Παλλαϊκή Εξουσία με στόχο την Άμεση Δημοκρατία.>>.
Το περίεργο όμως είναι το γεγονός ότι μολονότι έχουν έκτοτε πολλά καταγγελθεί, δημοσιευθεί και γραφεί ακόμη και σε βιβλία  -  π.χ. των κ.κ.  Β. Μαρκεζίνη, Γ. Κασιμάτη, Δ. Μπέη, Δ. Καζάκη ,Ν. Κοτζιά, Γιάνη Βαφάκη, Κ. Μελά, Κ. Δουζίνα, Δ. Μπουραντά, Κ. Χρυσόγονου, Σ. Θεοδωράκη , αξίων καθ΄ όλα  και πολλών άλλων δημοσιογραφούντων -  για τη δημιουργία της κρίσης και την επεξηγούν καυτηριάζοντας τους επώνυμους υπεύθυνους πολιτικούς και συνοδοιπόρους τους  γι΄αυτήν,  κανένας εξ΄ αυτών  δεν  μας έχει πει και τον τρόπο εξόδου από την κρίση,  πλην του κ. Νότη Μαριά που στο βιβλίο του <<Το μνημόνιο της χρεωκοπίας και ο άλλος δρόμος>>, σελ.603  αναφέρει, ως 6η αντί 1η  πρόταση  για ένα νέο εκλογικό   πρόγραμμα  εξουσίας, την Συντακτική Εθνοσυνέλευση για θέσπιση ενός Νέου Συντάγματος με βάση τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, πλην όμως και αυτή η πρόταση, μολονότι ορθή, είναι ελλιπής, ως προς τον τρόπο υλοποίησής της, ενώ ήδη όλοι οι ΄Ελληνες αγανακτισμένοι το κατάλαβαν πολύ πριν, αφού προ πολλού έφτιαξαν Επιτροπή για ένα Νέο Σύνταγμα  που ήδη ετοιμάστηκε και τέθηκε για διαβούλευση στο www.pamet.gr , ώστε να συμπληρωθεί , όπου κριθεί σκόπιμο ( έχουν δε αποσταλεί πολλές νέες θετικές προτάσεις που θα συμπεριληφθούν στο τελικό κείμενο). 
Το τελικό Νέο Σύνταγμα θα πρέπει γίνει το λάβαρο συσπείρωσης σε ένα Νέο Κόμμα ή Κόμματα των αγανακτισμένων  που θα μπουν  στη Βουλή και θα ζητήσουν  την έγκριση του Νέου Πρότυπου Λαϊκού Συντάγματος με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 
 
Ακούσαμε ακόμη από τα ΜΜΕ ότι δεν αποκλείεται ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Π. Καμμένος μαζί με τους άλλους ήδη ανεξαρτητοποηθέντες και άλλους υπό ανεξαρτητοποίηση βουλευτές, αλλά  και με τα εκτός ή και με τα εντός Kυβέρνησης  Κόμματα να συμπήξουν Νέο Εκλογικό Φορέα για τις προσεχείς εκλογές, αλλά  τι θα αποδώσει και ο ενδεχόμενος αυτός εκλογικός συνασπισμός εάν δεν θα έχει  ως λάβαρο το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
 
Aκόμη το μηνιαίο περιοδικό  ΝΕΧUS, τεύχος 58, του Δεκεμβρίου 2011, σελ. 36-42, αναφέρεται εκτενώς στη ιδέα   του Νέου Συντάγματος αφιερώνοντας μία σελίδα για το περιεχόμενο του Νέου Συντάγματος που έχει αναρτηθεί  στο  www.pamet.gr . Το νέο δε  τεύχος του  59 έχει το  δωρεάν ένθετο τελευταίο βιβλίο (που το συνιστώ) με τίτλο << ΕΥΡΩ, η θηλιά στον λαιμό της ελληνικής κοινωνίας  >>  του πολυ-πτυχιούχου οικονομολόγου κ. Σπύρου Λαβδιώτη, ομογενούς Καναδού, εκ Δράμας και  αναλυτού χρηματοοικονομικών στην Κεντρική Τράπεζα του Καναδά.
 
Τα 2 τελευταία συνημμένα  του φίλου Δημ. Πλατή  091231 και 111231 αποτελούν το 1ο  και το τελευταίο έγγραφο, εκ πολλών άλλων ενδιαμέσων προσπαθειών του, για την αποκάλυψη της <<ρεμούλας>> εκ της εισόδου μας στην ΕΕ και στην ΟΝΕ με αποτέλεσμα να φθάσουμε στα σημερινά αδιέξοδα της οικονομικής κρίσεως και όχι μόνο αυτής, όπως προέκυψε. Στο 111231 δεικνύει ότι το ευρώ ως νέο νόμισμα προσδιορίσθηκε, σε σχέση με τη δραχμή με το συντελεστή 3,4075 ενώ ο σωστός συντελεστής ήταν ο 1,363 και το ότι  δεν έπρεπε να εισέλθει ένα κύριο νόμισμα αλλά δύο κύρια νομίσματα. Εν προκειμένω ο φοίνικας στις 68,15 δραχμές με την υποδιαίρεσή του και το ευρώ στις 681,5 δραχμές.
 
Είμαι, ως εκ των άνω, ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας ενός τελικού ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αποδεκτού από όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και τις ομάδες των αγανακτισμένων, ώστε, με αυτό το Σύνταγμα, ως λάβαρο, να μπουν στη ΒΟΥΛΗ και να φέρουν το Νέο Σύνταγμα για έγκριση με λαϊκό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, διότι άλλως, νομίζω, δεν υπάρχει ελπίδα,  εκτός αυτής πλέον της εξ΄ ύψους βοηθείας.
 
Σας προτείνω, συνεπώς, να στείλετε τις παραπάνω απόψεις για το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε όσους  νομίζετε ότι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν με αυτές ώστε στη συνέχεια οι νέες δικές σας και των άλλων προτάσεις να συμπεριληφθούν στο υπό νέα ανάρτηση  ΝΕΟ διορθωμένο ΚΕΙΜΕΝΟ  που είναι αναγκαίο να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να αρχίσει με κάθε μέσο  η κυκλοφορία του και η ενημέρωση όλων των Συνελλήνων Πατριωτών.
 
Προτείνω ακόμη σε όλους ανά την ΕΛΛΑΔΑ φίλους μας να καταγράψουν όλα τα ΜΜΕ της περιοχής των, με τα ε-μαιλ τους, φαξ/τηλ κλπ, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνούμε  για όσα θα απαιτηθούν στη συνέχεια μέχρι επιτυχίας του τελικού Σκοπού.      
 
ΕΛΑΒΑ ΑΦΟΡΜΗ για τα παραπάνω ύστερα από τα κείμενα <<Πληθώρα «καθηγητών» στα κανάλια! >>, <<Μάθημα δημοσιογραφίας από τον Μ. Νορντάου>> και <<Τα κόμματα και η λεηλασία του «κυρίαρχου» λαού!>> που λάβαμε από τον φίλτατό μας  πολίτη Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
 
Αθήνα,  04/1/2012
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικά για τη ΝΙΚΗ, δεχόμενος στο ε-μαιλ μου οποιαδήποτε σχετική άποψη ή κρίση για το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Στυλ. Σφακιανάκης,  τηλ./φαξ:  210-8236 421,  6977 250 222 , ssfaki@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου