Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Αλαφουζικός» και υπέρ του ευρώ ο Αυτιάς! Πώς «αλλάζει» ο άνθρωπος…

http://www.tsantiri.gr/tileorasi/alafouzikos-ke-iper-tou-evro-o-aftias-pos-allazi-o-anthropos.html

«Αλαφουζικός» και υπέρ του ευρώ ο Αυτιάς! Πώς «αλλάζει» ο άνθρωπος…Ξεχάστε τον Αυτιά του ALTER που ξέρατε διότι αυτός πάει, δεν υπάρχει πια, μας… τελείωσε! Ο καινούριος Αυτιάς, αυτός του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος και φυσικά, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πλέον πλήρως εναρμονισμένος με τη «γραμμή» του εν λόγω καναλιού.
Άλλο Κουρής φυσικά, άλλο Αλαφούζος, θα μας πείτε. Άλλα συμφέροντα ο ένας, διαφορετικά ο άλλος. Ο πρώτος υπέρμαχος της επιστροφής στη δραχμή, ο δεύτερος φανατικός υποστηρικτής της παραμονής στο ευρώ διότι «θα αφανιστεί η χώρα», όπως μας λένε συντονισμένα οι δημοσιογραφίσκοι του όλο αυτό το διάστημα.
Τι παρατηρήσαμε λοιπόν; Ότι ο συμπαθής Αυτιάς συντονίστηκε κι εκείνος άψογα, με το «καλημέρα», στις απόψεις του αφεντικού του. Τον είδαμε και τον ακούσαμε, που λέτε, σήμερα Κυριακή πρωί-πρωί, ως φιλοξενούμενο πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, να μας εξηγεί και να μας αναλύει για αρκετή ώρα τις… τραγικές συνέπειες που θα υπάρξουν αν βγούμε από την Ευρωζώνη και δεν πιστεύαμε στ’ αυτιά μας!
Ποιος να του έκανε το… φροντιστήριο, ρε παιδιά; Ο Πορτοσάλτε ή ο Παπαδημητρίου; Ρε κοίτα να δεις πως αλλάζει τον άνθρωπο το χρήμα… Και ποιο χρήμα δηλαδή; Απ’ ότι μαθαίνουμε, αυτά που παίρνει από τον Αλαφούζο ο Αυτιάς είναι ψίχουλα εν συγκρίσει με τα «χοντρά πακέτα» του παρελθόντος. Σχεδόν τσάμπα δουλεύει, που λέει ο λόγος. Αλλά απ’ το «εντελώς τσάμπα» του Κουρή, μια χαρά ικανοποιημένος είναι ο Γιώργος, που έχει να ελπίζει μάλιστα πως θα ανταμειφθεί με γενναία αύξηση των απολαβών του αν πάει καλά η νέα του εκπομπή. Όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει λάβει ήδη αυτή την υπόσχεση και αισιοδοξεί…
ΠΗΓΗ: tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου