Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: "Ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, οι δηλώσεις Α. Λοβέρδου"

Ημερομηνία: 23/01/2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: Ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, οι δηλώσεις Α. Λοβέρδου»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σωτήρη Στανωτά σχετικά με της δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου περί «μακελειού», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι δηλώσεις του Υπουργού Υγείας και Συνταγματολόγου Ανδρέα Λοβέρδου περί προοπτικής «μακελειού» εάν κατηγορηθεί, ο Γιώργος Παπανδρέου συνιστά δίχως άλλο αφ’ ενός ευθεία και απροκάλυπτη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, και αφετέρου τοποθέτηση ευθέως αντίθετη στο κοινό περί Δικαίου αίσθημα.
Τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις δείχνουν απλώς, τον πανικό των εκπροσώπων του φθαρμένου πολιτικού συστήματος που βλέπουν ότι, συμπαρασύρονται στην ανυποληψία των επιλογών τους.
Είναι βέβαιο ότι, η προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών όποιους κι αν αφορά όσο ψηλά και αν βρίσκονται δεν θα βρουν ακροατές και πολύ συνοδοιπόρους στους κόλπους της κοινωνίας που ασφυκτιά από τις εγκληματικές επιλογές των εκπροσώπων του απερχόμενου Συστήματος.
Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, υποστηρίζει  πάγια και αμετακίνητα, την ανάγκη οι υπεύθυνοι για τη σημερινή εικόνα της Χώρας να γίνουν γνωστοί και στον Ελληνικό λαό και να λογοδοτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου