Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: Έκαναν σε καρναβάλι την κηδεία της Ελλάδας βάζοντας φωτιά στη γαλανόλευκη!!!!

http://olympia.gr/2012/01/15/a%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD/
 
Ξεπερνούν συνεχώς κάθε όριο οι Σκοπιανοί…
Στο καρναβάλι της κωμόπολης Βέβτσανι, έκαναν την “Κηδεία της Ελλάδας” όπως την αποκάλεσαν προκλητικά οι διοργανωτές. Πρόκειται για ένα έθινο της Πρωτοχρονιάς που στηρίζεται πάνω στο Ιουλιανό ημερολόγιο.
Όπως δείχνει και η φωτογραφία κυκλοφόρησαν στους δρόμους της κωμόπολης φέρετρο, τυλιγμένο με τη σημαία της Ελλάδας και με ένα κηδειόχαρτο, στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Καλά νέα. Απρόσμενα, μετά από μακροχρόνια ενόχληση, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, πρώην τουρκική επαρχία – Ελλάδα ή Γιουνανιστάν ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί – στην ηλικία των 181 χρόνων. 1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου) – 2011 (Χάγη). Η κηδεία θα λάβει χώρα στο κέντρο του Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Οι πενθούντες: Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία…».
Το πλέον προκλητικό ήταν ότι έβαλαν φωτιά και στη γαλανόλευκη!
Το θέμα φυσικά το έκαναν “σημαία” τα ΜΜΕ των Σκοπίων!
Η εφημερίδα «Ντνέβνικ» έχει πρωτοσέλιδο τίτλο : «Καρναβαλική τρέλα: Το Βέβτσανι κήδευσε την Ελλάδα ενώπιον δέκα χιλιάδων επισκεπτών». Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι η «κηδεία της Ελλάδας» αποτέλεσε κεντρικό θέμα στο καρναβάλι στο Βέβτσανι, που γιορτάστηκε παρουσία υπουργών, του προέδρου του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης και πολλών πρέσβεων ευρωπαϊκών και άλλων χωρών στην ΠΓΔΜ.
Στο σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «AlfaTV» αναφέρεται ότι οι συμμετέχοντες στο καρναβάλι του Βέβτσανι, κρατώντας σημαία της ΠΓΔΜ «έθαψαν» την Ελλάδα, ενώ διαβάστηκε και η αναγγελία της «κηδείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου