Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ “ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ…”

http://olympia.gr/2012/01/03/rapanos/
 
Γράφει ο Ρήσος
Διάβασα τις δηλώσεις Ράπανου χθες και θυμήθηκα πάλι ένα περιστατικό που ένας φίλος από τον ναυτιλιακό χώρο μου είχε πει κάποτε.
«Τουρκικά πλοία, μέσω ενός διεθνούς οργανισμού, έκαναν την συντήρηση στα υποβρύχια καλώδια τηλεπικοινωνιών στο ΑΙΓΑΙΟ γιατί ο ΟΤΕ  δεν είχε τέτοιο πλοίο (κόστους $20 εκ.). Ο ΟΤΕ θέλησε να αγοράσει τότε ένα πλοίο για να μπορεί ο ίδιος να κάνει την συντήρηση στο Αιγαίο.  Η πρόταση απορρίφτηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ. Μια δεύτερη εισήγηση όπου ο κυπριακός ΟΤΕ και ο ΟΤΕ θα αγόραζαν μαζί το πλοίο πάλι απορρίφτηκε. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΤΕ ο κύριος Ράπανος» .
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν τα πρακτικά του διοικητικού συμβούλιου γι’ αυτήν την απόφαση θα μπορούσαν να δημοσιευτούν για να μάθουμε την στάση  του κυρίου Ράπανου και των άλλων μελλών του διοικητικού συμβούλιου σ’ αυτό  το θέμα. Έτσι θα μπορούμε να κρίνουμε αν έχει σήμερα το δικαίωμα ο κύριος Ράπανος να λέει τι είναι και τι δεν είναι για το συμφέρον της χώρας σαν πρόεδρος τώρα  της Εθνικής.
Μέχρι σήμερα 11 χρόνια μετά ο ΟΤΕ δεν έχει τέτοιο πλοίο και Τουρκικά πλοία μάλλον συνεχίζουν αυτές τις εργασίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου