Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συγκυβέρνηση και στο οργανωμένο έγκλημα!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/9364.htm

http://orgi.gr/


Η πρόσφατη εξάρθρωση κυκλώματος τεσσάρων συμμοριών εκβιαστών και τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι μια απλή υπόθεση του αστυνομικού δελτίου. Είναι μια υπόθεση που συνδέεται άμεσα και ευθέως με πολιτικά κόμματα.

Κι αυτό γιατί τα μπουμπούκια αυτά είχαν συγκεκριμένες κομματικές ταυτότητες που κατά σύμπτωση(;) καλύπτουν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης.

Ο ένας συνδικαλιστής του ΠαΣοΚ για μια δεκαετία και στη συνέχεια επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη συμπρωτεύουσα. Μια θέση που καταλαμβάνουν πρόσωπα προσκείμενα στο κόμμα της εξουσίας. Ο δεύτερος υπήρξε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στη Θεσσαλονίκη με το ψηφοδέλτιο που ΛΑΟΣ. Ο τρίτος είχε τοποθετηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ διευθυντής Ειδήσεων στην ΕΤ3.

Και επειδή οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι οι θέσεις αυτές μοιράζονται σε «ημετέρους», είναι ηλίου φαεινότερο ότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τα 10.000 «δικά μας» παιδιά που έλεγε ο στρατηγός άνεμος κατά κόσμον Βύρων Πολύδωρας, που διορίζουν τα κόμματα όταν αναλαμβάνουν την εξουσία.

Αυτές οι κομματικές διασυνδέσεις μπορεί να μην ενοχοποιούν τα κόμματα της εξουσίας, όμως φανερώνουν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν τις διασυνδέσεις τους με την πολιτική για να αναρριχηθούν επαγγελματικά και εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους αυτή, να προβούν σε εγκληματικές ενέργειες.

Αν αυτή η υπόθεση αφήνει αδιάφορα τα κόμματα, που τώρα σφυρίζουν κλέφτικα παριστάνοντας ότι δεν γνώριζαν τα πρόσωπα που εμπλέκονται, τότε μπορούμε να συμπεράνουμε αβίαστα ότι ούτε μυαλό έβαλαν, ούτε έχουν αίσθηση της ηθικής τους ευθύνης.

Τώρα γιατί να περιμένει κανείς διαφορετική συμπεριφορά από πρόσωπα και κομματικές ηγεσίες, όταν δεν έχουν συνειδητοποιήσει την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα και επιμένουν ότι αυτοί είναι οι μόνοι ικανοί να μας σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου