Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ...ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ "ΑΡΓΗΣΑΝ" ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/01/blog-post_7392.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Fhellas-orthodoxy+%28Hellas-Orthodoxy%29

Προτείνουμε και μια προκαταρκτική εξέταση για τις...συνθήκες κράτησης του Ηγουμένου Εφραίμ στις φυλακές Κορυδαλλού: Πού ξέρετε, μπορεί να ανακαλύψετε κάνα τζακούζι, καμιά πισίνα, καμιά σουίτα...ξέρετε, σαν κι αυτά που "είχε" στη Μονή!
Επίδειξη δύναμης από τους εβραιομασωνοκίνητους λυσσασμένους χριστιανομάχους, που χτυπούν μαζί Ορθοδοξία και Αστυνομία:

Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν την ευθύνη για την εκτέλεση της απόφασης σχετικά με την προσωρινή κράτηση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ευάγγελος Μπακέλος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάμπρο Τσόγκα να διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Στην παραγγελία του αναφέρει ότι οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο Αγιον Όρος όφειλαν να εκτελέσουν το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εξέδωσε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών σε βάρος του ηγούμενου Εφραίμ για την υπόθεση των ανταλλαγών της Μονής με το Δημόσιο και να τον οδηγήσουν φρουρούμενο στο Κέντρο Υγείας των Καρυών προκειμένου να ξεπεράσει εκεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ως γνωστών, ο ηγούμενος Εφραίμ παρέμεινε φρουρούμενος στο κελί του στη Μονή Βατοπεδίου, μετά το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε παραμονή των Χριστουγέννων, κι έμεινε εκεί, μέχρι την ανάρρωσή του, τρεις μέρες αργότερα, οπότε οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και μετέπειτα στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται έκτοτε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αν δεν είχαμε συνηθίσει στην περίφημη "ελληνική διακαιοσύνη", τότε θα νομίζαμε πως μας κάνουν πλάκα!

Για να πούμε απλά τι συμβαίνει: Ο Εισαγγελέας ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ των αστυνομικών που αντί να οδηγήσουν τον π. Εφραίμ υπό κράτηση στις Καρυές, τον περίμεναν 3 μέρες να αναρρώσει στο Βατοπαίδι!!!

Ναι, σωστά διαβάσατε: Γι'αυτό το...έγκλημα κατηγορούνται οι άνθρωποι και κινδυνεύουν να...καταδικαστούν!

Ν'αρχίσουμε τα γνωστά για επιλεκτική δικαιοσύνη;
Να μιλήσουμε για υπερβάλλοντα ζήλο αφενός και "Κουλούρεια" τακτική από την άλλη;
Να αναρωτηθούμε πάλι "αν υπάρχει Εισαγγελέας";

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ! Αρκεί να μην πρόκειται για κλεφταράδες, μεγαλοαπατεώνες, εγκληματίες λαθρομετανάστες, φοροφυγάδες, κομματικά στελέχη και άλλους...ευηπόληπτους πολίτες!

Είναι φανερό, πως το δοτό ψευτοκράτος των γραικυλίσκων υπαλλήλων αμερικανοεβραικών συμφερόντων, προχωρεί σε μία νέα επίθεση, αυτή τη φορά όχι μόνο εναντίον της Ορθοδοξίας, αλλά και της Αστυνομίας!

Οι λόγοι, προφανείς!

Νομίζουν όλα αυτά τα ρεμαλοειδή, πως ο ελληνικός λαός έχει τόσο αποβλακωθεί, που θα τους πει...μπράβο για το διαρκές κυνηγητό του "κακού" μοναχού, την ώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος όλος ο υπόκοσμος!

Η λέξη ΞΕΦΤΙΛΕΣ δεν αρκεί για να τους περιγράψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου