Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αύριο οι υπογραφές με Ονουάτσι

http://allsportsagrinio.gr/2012/01/25/%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9/

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του allsportsagrinio.gr , o Μπέντζαμιν Ονουάτσι θα βρίσκεται από απόψε το βράδυ στο Αγρίνιο για τελειώσει η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό. Ονουάτσι και Παναιτωλικός τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο με οψιόν για ανανέωση άλλα δύο χρόνια εφόσον μείνει ικανοποιημένος ο Παναιτωλικός.
Αύριο τα πρωί ο παίκτης θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εφόσον όλα είναι καλά (και θα είναι) τότε θα «πέσουν» οι υπογραφές στο συμβόλαιο και ο Μπάμπης Τεννές θα υπολογίζει ένα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του. Ο παίκτης έχει όλα τα φόντα να πετύχει στο Αγρίνιο καθώς έχει αποδείξει με την Καβάλα ότι είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικός , ενώ στην Κύπρο το τελευταίο εξάμηνο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και δείξει αυτά που πραγματικά μπορεί και γι’ αυτό και έμεινε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου